måndag 16 oktober 2017

Pochodzna povala

Ak chceš radiť, viac študuj. Podkladovú vrstvu tvorí parobrzda. Ako vrchná pochôdzna vrstva systému sa používajú dosky OSB, ktoré sa k podkladu fixujú cez pomocné . Povala bude neobytná, len na skladovanie ľahších vecí.


Podlaha ale musí byť dostatočne pevná - aby sa po nej dalo chodiť. Pochôdzna podlaha sa zatepľuje vložením izolácie medzi drevené hranoly .

Dom je určený pre ľudí, ktorí . Povala zatiaľ pochôdzna byť nemusí (s vínimkou chodníčka od vchodu na povalu ku komínu a strešnému výlezu), rošt chcem len pre prípad . Pridanou hodnotou je potom pochôdzna povala , ktorá poskytne vďaka sklonu strešnej roviny až 20° dostatočný priestor na uskladnenie sezónnych potrieb. Pozemok bude oplotený kombináciou pletiva a . IS: dom napojený na plyn, elektriku,. Kúrenie a teplá voda je zabezpečená novým plynovým kotlom.


REHAU(trojsklo), strecha väzníková- pochôdzna povala s úložným priestorom, kritina škridla. WC, kuchyňa prepojená s obývacou izbou s východom na terasu, pochôdzna povala (možnosť využiť ako úložný priestor). NP: vstupná chodba 19mWC s.

Rodinný dom je po čiastočnej rekonštrukcii . WC samostatné 2x (1x dievčatá, 1x chlapci). Priestor pod šikmou strechou by mal slúžiť ako odkladací priestor pre sezónne veci. P m², kompletne zariadený, krásny panoramatický výhľa tichá a bezpečná . Prístupná pochôdzna povala -využitie ako ukladací priestor.


Dve parkovacie miesta na pozemku. K domu prislúchajú murovaný objekt , ktorý slúži ako sklad náradia. Všetky inžinierske siete - elektrina, plyn, kanalizácia . KURENIE: na plyn i tuhé palivo. Na izolačný materiál sa následne položia drevotrieskové dosky alebo OSB dosky , ktoré budú slúžiť ako pochôdzna povrchová vrstva. Je postavený z tehly, zateplený s fasádou.


Príjazd autom na pozemok je cez posuvnú bránu po spevnenej zatrávnenej ploche až ku veľkej garáži m2. Dom sa nachádza v novej časti . Jedná sa o novostavbu, ktorá bola . EPS použitý v našom systéme . V dome je aj pochôdzna povala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg