torsdag 26 februari 2015

Betonglook bad

Drømmer du om vegger med en røff betonglook ? Vi flyttet inn i nytt (tre-) hus i desember-10. Vi valgte da å vente med å innrede det ene badet. Det er gjort klart med gipsplater.


Mikrosement - Slitesterk og vannavvisende betonglook.

Ved modernisering av bad vil dette være et veldig godt alternativ til flis på flis. INTERØR TIL BAD : Glatte, malte flater mot røft og rustikk gjøre rommet. Slik får du et fantastisk fint bad med enkle grep!


Vi er forhandler til noen av verdens ledende mikrosement . Få betong-look eller en vegg som ser ut som betong. Dette produktet kan med fordel anvendes på benkeplater, baderomsservanter, gulv og vegger på bad. Bare fantasien setter begrensninger her.


Vi ønsker oss et bad med betong-look og store fliser, men ikke fliser over alt.

Dessuten ønsker vi at plassen utnyttes bedre, sa eier av badet, . Arkitekten har modernisert familiens bad i en tidløs stil med en grå betonglignende vegg og hvite omgivelser. Ellers gir knallfarget tilbehør . Jeg var lei av fliser og ønsket en mer betonglook på badet mitt, men å pusse opp et bad kan være en dyr kostand. Her rakk Otto og teamet hans å lage et stort, flott bad. Kalkmaling blir stadig mer pop!


Med en enkel malejobb på kryss og tvers kan veggen få en rå og spennende betongstruktur i fargen du ønsker. Ett bad i betonglook er ett moderne baderomsalternativ. BESKRIVELSE Ren, solid betonglook. STØRRELSER 30x6 60x6 75x7 75x150cm. Mosaikk i hexagon og fiskebein.


Mange forbinder nok fremdeles baderomsvinyl med gamle og umoderne bad , men mye har skjedd med både design og ikke minst. Stilrent bad med Souk betonglook og zellige-fliser i dusjen. Vi er stolte over å ha levert produkter til nok et flott prosjekt! Gulvkaldt bad uten varmekabler.


Designbadekar fra Interform.

Fås i hvitt matt eller betong look (pris avhenger av utførelse). Fliser utgjør gjerne bare av utgiftene ved oppussing bad , men også er det . It is a waterproof lime plaster traditionally . Instagram photo by malogflis - Badegulv med 45xfliser i betong look. Ferdigstilt bad i Åsane✨ lekker kombinasjon av Porto-fliser på gulv og fugefri.


Bilderesultat for mikrosement bad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg