måndag 16 februari 2015

Bungalov s rovnou střechou

Díky bungalovu získáte pohodlí, žádné schody, bezbariérový provoz, komfort i romantiku dovolenkových zážitků. Naše projekty bungalovů toto vše splňují. Projekt bungalovu Comfort 5. Jeho súčasťou je aj pergola, . Bungalov přízemní dům s rovnou střechou.


Návrh pasivního bungalovu s rovnou střechou a dvougaráží.

Dispozice domu je řešena centrálním obytným prostorem, ze kterého je přístup nalevo do dětské . Moderní bungalov Alabama, je vhodný do rovinného, popřípadě mírně svažitého terénu. Představujeme vám moderní bungalov s pultovou střechou Jubileum Profi. Tento dům můžeme navrhnout s různými typy střech - plochou , pultovou nebo . Rodinný dom prízemný s plochou strechou , dvojgaráž, izeb, kuchyňa, . RODINNÝ DOM GAMA - plochá strecha.


Prinášame vám niekoľko zaujímavých tipov na dom s plochou strechou. Jedná se o jednopodlažní dům, složený ze sendvičové konstrukce s plochou střechou.

Asan I je rodinný dům, který patří do kategorie malých domů. Jedná se o přízemní moderní rodinný dům s plochou střechou , velmi kompaktní a úsporně řešený. Přízemní dům s plochou střechou a dominantním srdcem domu - obývacím pokojem.


Nízkoenergetický bungalov s plochou střechou a garáží z ušlechtilých materiálů od architektonického ateliéru MASTER DESIGN. Typickým znakem moderních dřevostaveb ROHE je plochá střecha, díky které dům. Domy s plochou střechou bývají často zatracovány kvůli předsudkům z dob . Plánuji stavbu bungalovu s plochou střechou.


Hlavnou výhodou projektu ZX1sú výstupy zo všetkých miestnosti smerom do záhrady. Táto časť bude pre Vás miestom oddych po každodennej práci. Tento projekt domu spĺňa najnovšie módne trendy bývania a očakávania bežnej člennej rodiny.


V zime tohto roku by sme si chceli . Energeticky úsporné dřevostavby bungalovy nabízí komfortní bydlení s moderním provedením. Jednopatrový funkcionalistický dům s plochou střechou. Měl jsem v plánu mít střechu garáže rovnou s lehkým spádem směr zahrada. Po prvním náčrtu projektanta jsem dost zklamaný protože to nevypadá dle mích . Typový projekt jednopodlažního rodinného domu s plochou střechou o . HOUSE DESIGN - ATYPICKÝ DŮM S PLOCHOU STŘECHOU - PŮDORYS 1.

Platí to především u menších obcích, kde původní zástavba byla řešena sedlovými střechami a je jasné že moderní dům s rovnou střechou by do takové .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg