torsdag 12 februari 2015

Metal bogstaver til væg

Bogstaver , DK Alfabet, mm. Det medfølger skilt, beslag til væggen samt skruer til montering og samling. Metal bogstav H, Stort metalbogstav i blik, med patina. Stort udvalg af interiør bogstaver , håndplukket i ind- og udland. Stil de store bogstaver på gulvet eller hæng dem på væggen blandt billeder og plakater.


Nogle af bogstaverne kan selv stå på hylder og reoler og andre kan hænges på væggen eller døren.

Vi har også kuber med bogstaver på med og uden låg, som. Monteres uden brug af boremaskine. Send en fil med din tekst eller dit logo. Store blå facadebogstaver i metal og med en god dybde. Udfræsede bogstaver til facaden, klar til opsætning.


Stængerne monteres ind i væggen og holder bogstaverne på plads. Træ bogstager til at lav din egen væg dekoration. Brug dem i stuen, kontor, soveværelse, børneværelse, ja, hvor det passer dig.

På døren til børneværelset, . Facadebogstaver og tal, skæres ud med fræs eller laser i alt af materiale i metal - pvc - akryl. Løse messing tal og bogstaver med overflade i klar lak. Skabe dit eget farverige kunstværk med træbogstaver på børneværelset, i stuen eller entreen. Brug vores selvklæbende bogstaver til væg eller på en dør som . PVC, skum, acryl eller noget metal alt efter det ønskede look. Laserskåret acryl bogstaver opsat på væg.


Foliebogstaver og selvklæbende bogstaver i høj kvalitet i mange farver til. Pynter på en hylde eller hæng det op på en væg , pynter både med og uden . Teknikken gør det nemt og hurtigt at skifte print og plakater så ofte du vil uden at rammen skal tages ned fra væggen. Forborede huller til ophæng, kan også stå på hylde eller bord. Skilteplader med udskåret folie og print i plastik eller metal - Udskårne bogstaver.


Flotte og søde bogstaver med lys. Giver hjemmet masser af hygge og varme. Brug dit yndlingstal som et kreativt stilleben og sæt et ord op på væggen.


Tal og bogstaver af papmaché er populære i boligindretningen, og du har mange . Genkendelige symboler til din væg. Vores forskellige maskinskrevne og grafiske bogstaver og tal er smukke, kantede, sofistikerede og elegante.

De kan også sættes fast til væggen med dobbeltklæbende tape eller man . No Trip Metal Baby Dan vægmonteret basis sikkerhedsgitter. Quick release funktion gør gitteret nemt at montere og hurtigt at fjerne igen. Man kan også få tal skabeloner fra 0-9 . Fræsede bogstaver og logoer fås i mange forskellige materialer plast og metal.


Stort sortiment - Op til måneders returret i byggemarkeder - hurtig og billig levering - ClickCollect - Alt det store og små projekter ude og hjemme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg