torsdag 26 februari 2015

Strechy banská bystrica

Dodávka a montáž reziva, krovov, strešných krytín. Spoločnosť Š- STRECHY je s vami už rokov. Naše strechy nájdete na takých budovách ako Ľupčiansky hra budova . Klampiarske a pokrývačské práce.


Projekcia, realizácia striech a strešných systémov.

Montáž krovov, altánkov, prístreškov, pokrývačska činnosť, montáž strešných systémov. Poradenstvo pri výbere strešných krytín pred . Od strešnej krytiny až po komín! Slovenský výrobca ľahkej strešnej krytiny a trapézových plechov špičkovej kvality.


Strechy sú naša vášeň a preto Vám dodáme všetko. TEC - TRADE Peter Vojtko, AMSTAVBA s. Kartik strechy , KÚPELE BRUSNO, a.

Naša firma se zaoberá návrhom projektov, realizáciou striech a strešných systémov, posudky v. Produkty a služby: krovy banska bystrica, strechy banska bystrica , klampiarske prace banska. Od tejto doby až dodnes firma postupne v priebehu rokov svojej činnosti sa špecializuje . Predaj kvalitných strešných krytín od popredných výrobcov. Kompletné poradenstvo od skúsených pracovníkov. Drevostavby(nízko-energetické), strechy , tesárske práce, pokrývačske a klampiarske práce, zatepľovanie, stavba altánkov a prístreškov, montáž strešných okien, . Tami aréna -Sásová Vytlačiť. Rekonštrukcia strechy , clik systém.


Zaoberáme sa montážou a rekonštrukciou krovov, altánkov, prístreškov, odkvapových systémov ako aj pokrývačskou činnosťou rôznych. Plánujete si zaobstarať nové Zateplenie strechy ? Charitatívny zápas medzi výberom turnaja a legionármi Dukly BB. V prípade potreby naši odborníci vykonajú obhliadku strechy , navrhnú. Banská Bystrica – Podlavice.


BD Jegerovova BB – hydroizolácia strechy. Nátery plechových hliníkových a pozinkovaných striech vykonáme v kvalite, ktorá zaručí dlhú životnosť vašej strechy.

Dôverujte našim skúsenostiam. Svoj priestor si každý z nás chráni a Váži. Málo kto by si svoj pozemok nechcel zväčšiť.


Ponúkame Vám možnosť rozšíriť si Vašu záhradu, . Po získaní potrebných povolení sa začalo s opravou strechy , ktorá by mala . Typ súťažiaceho, realizačná firma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg