måndag 9 februari 2015

Bygga en låda med lock

En trädgård behöver många platser i solen. En är kanske denna bänk med förvaring för dynor. Bygg en snygg förvaring till . Spika ihop ett lock med en Z konstruktion under. Locket täcker inte hela den övre ytan utan en list spikas först fast i bakkanten (övre sidan) .

Inspirationen kommer från den typ av låda som potatisodlare . Ett av sommarens projekt var att bygga en rejäl dynlåda att förvara hängmattan och dynorna till utemöblerna. Jag ville ha den i direkt anslutning . Detta gjorde att jag bestämde mig för att göra en egen låda. En låda som kan stå ute hela vintern och som även kan fungera som en sittplats. Den här träbänken är inte så komplicerad att bygga som den ser ut.


Man staplar och limmar reglar som försågas i tre olika längder.

Hjälp mig hur vi ska konstruera lock med gångjärn. Kan du bygga en låda kan du bygga nästan vad som helst! Om man lär sig att bygga en låda kan man använda den kunskapen för att.


Ett annat sätt att variera sitt arbete på är att göra ett lock till lådan. SÅ lägger du ett perfekt trädäck! Tävling: Vinn en robotgräsklippare från Bosch. VIDEO: Rikta upp den hängande . Här finns också klappboxar, soptunnor och lite större backar med lock , lämpliga för t. Låsspärrar som gör att man kan bygga ihop. Med KLÄMTARE låda med lock kan du förvara allt från leksaker och textilier, till tunga saker som verktyg och böcker.


Beställ allt inom Förvaringslådor m. Lådorna är vattentäta och kan använda . Men den andra delen av sittbänken passade vi på att bygga med avtagbart lock så att vi får en extra förvaringsplats. Här är inredaren Jimmys smarta extrasäng med en utdragbar låda samt ett öppningsbart lock där man kan förvara . UTVÄRDERING AV SLÖJDPROJEKT – BYGGA EN LÅDA UTAN METALL.

Det var ett tvådelat lock som öppnades åt motsatta håll. Vi bygger en liten låda av papp som kläs med tyg och papper. Liten låda med lock , byggsats. LOCK NORDISKA PLAST LÅSBART TILL BOX L. Transparent lock till 33l Box.


Teknisk information Passar till 33l box 600x400x350mm Material: PP. Hej, Håller på att bygga om köksmodulen i båten som börjar vara till åren. Jag har byggt en kylbox av en IKEA plast låda med lock som heter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg