måndag 9 februari 2015

Odvětrání ploché střechy

Podle druhu odvodnění jsou ploché střechy ukončeny:. Skladová dostupnost dle pobočky. Směrné pokyny způsobu větrání střech z hlediska vhodného vlhkostního . Pro odvětrání střešních plášťů se používá buď LOMANCO BIB1 nebo nejvýkonnější turbína BIB14.


Kompletní turbína obsahuje rotační hlavici, stavitelný kloub a plochou základnu.

Ploché střechy jsou rovinné střechy, jejichž sklon krytiny se pohybuje od 0° do 5°. Ucelený sortiment materiálů a doplňků pro odvětrání střechy, jako jsou větrací pásy, mřížky, tvarovky, ale také větrací. Jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy. U zateplené střechy, kde je podkroví obytné, musí odvětrání zajistit skladba pláště střechy.


Příklad dvouplášťové ploché střechy popsané výše. Odvětrání ploché střechy , INVEST - STAR, s. Vzduchová mezera musí umožnit odvětrání vlhkosti.

I přesto je potřeba pod izolaci uložit . Ke správné funkčnosti ploché střechy jsou prakticky nezbytné i další doplňky. Stejně jako u prostupu pro odvětrání kanalizace se v případě . Kabelový prostup TOPWET PVC k napojení prostupů kabelů plochou střechou. Je využita poze část podkroví. Dobrý den, prosím o radu odvětrání zateplené střechy v podkroví.


Základní dělení používaných druhů plochých střech lze shrnout následovně: zateplené. Navázání na svislou konstrukci a odvětrání kanalizace. Pod šikmou střechou je poměrně často velký a otevřený prostor, proto i jeho odvětrání je o mnoho jednodušší než u komplikovaných plochých. Provádění tepelně izolovaných plochých střech 3. Doplňky pro ploché střechy aneb jak elegantně vyřešit odvodnění a prostupy hydroizolací.


Vytvářet však složitě a nákladně odvětrávací mezeru, aniž je zaručeno její fungování, nemá smysl. Nefunkční odvětrávací mezera ploché střechy pak dokonce . Tyto střechy jsou konstrukčně vhodnější, ale je nutné upozornit, že mezistřešní dutina musí být účinně odvětraná do exteriéru. V normě je stanoveno, že plocha.

Průchodky pro odvětrání střechy, antenní a větrací prostupy. Pokud tento způsob nestačí, přidávají se do plochy navíc tzv. Dočtete se, jaké ventilátory jsou funkční pro ploché střechy bytových domů a jaké naopak ne.


Jak vybrat ventilátor, který skutečně odvětrá . Střecha musí také splňovat normové požadavky na větrání střešního. Nejprve se podíváme na ploché střechy , které jsou často řešeny jako .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg