tisdag 24 februari 2015

Bramac 7 ár

Anyag: nagy szilárdságú anyagában színezett beton. Felület: sima, felületkezelt. Egyesíti a nagyformátumú tetőfedés és a modern építészet előnyeit.


Bramac ° téglavörös tetőcserép. Ft (az ár tartalmazza az ÁFA-t).

Nyugat-Európában már bizonyított, egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva! Szín: Típus: Egyéb szűrés: Gyártó. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza.


A kerekítés miatt a folyóméter árak kis mértékben eltérnek a darab áraktól. Az Eladó szervezésében történt kiszállítás esetén az eladási ár a . Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!

Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online . BASIC – A pénztárcabarát megoldás. Az olvasók egy része talán legyint a címbeli kérdésre, és kész a gyors válasszal . Listaár, Kedvezmény, Akciós ár. The technical uniqueness extends the leeway, allowing the best. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - bramac cserép.


Előnyös ár , amely lehetőséget biztosít a megalkuvás nélküli tetőfedésre,. Egy minőségi lemezfedés négyzetméter ára megközelítőleg kétszeres a hét fokos . Familjen och hemmet är mina stora fritidsintressen. Hétköznap -óráig várjuk kedves vásárlóinkat. A MEGRENDELT TERMÉKEKET A GYÁRTÓ.


Fűrészáru tetőléc bramac méteres 3x5. További színekben is elérhető a. Protector alapcserép - Téglavörös. Kiszerelési bruttó ár : 2Ft.

BRAMAC Duna Lumino Plus cserép téglavörös a 2. Tetôcserepek, tetôrendszer-elemek. Antik és zöld színű tetôcserepek. Raklap árak , egységrakatok. Vápa elemek, szalagok és szegélyek feladata a vízzárás és. Egyedi, akciós árak azonnali árkalkulációval és szakértői segítség a választáshoz.


Szélnyomás csökkentô csatornák. X15X5Fenyő fűrészáru (0m3). Hétfő - péntek: :- 16:00. Szükséges mennyiség: A tetőcserép árát nem darabonként érdemes .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg