fredag 24 juli 2015

Attefallshus 30 kvm förslag

Attefallshus kvm – förslag på nya regler! Idag publicerade Boverket den efterlängtade rapporten. Boverket uppdraget till regeringen och föreslår en utökning från till kvadratmeter.


En utökning skulle innebära att husen får vara upp till . ATTEFALLSHUS - TILL KVM. Förslag på nya regler för attefallshus.

Boverket presenterar ett förslag på nya regler för attefallshus. Idag blev det känt att Boverket stöttar idén och skriver i sin. Hej det skulle slutredovisas senast igår, april, om kvm attefallshus blir verklighet. Har väntat på det innan jag börjar min ansökan. Vårt förslag bygger helt på att åtgärda bristerna i regelverket.


Det vill regeringen ändra på, och föreslår kvadratmeter . De siffor som diskuteras är att nuvarande gräns höjs från till. Bakgrunden är att den byggboom som spåddes för attefallshus har uteblivit. Du kan bygga flera attefallshus , men den totala byggnadsarean får inte överstiga 25.

Du ska också bifoga ett förslag till kontrollplan. Att bygga ett attefallshus i sin trädgård kan vara ett smart sätt att få en extra. Idiotiskt förslag men vem hade väntat sig annat.


Du får göra en tillbyggnad på kvm. Nu pågår utredning för att attefallshuset ska bli ännu större, från kvm till kvm. Det tycker vi på Villaägarna är ett väldigt bra förslag ! Tillbyggnad av huvudbyggnad på högst kvm. Här är olika typer av attefallshus – nu även som både uterum och . Det blir också tillåtet att utan . Regeringen har nu givit Boverket i uppdrag att ta fram förslag på.


Mått: Br m, dj m, högsta yttre takhöjd m. Kundanpassade attefallshus och friggebodar 5- kvm. Länsstyrelsen har den juli beslutat om generellt eldningsförbud i hela Stockholms. Fritidshuset Frida kvm. D bilderna visar endast ett förslag till inredning.


Enligt nuvarande befolkningsprognos. Ritning ( förslag enligt bild) i PDF-format.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg