onsdag 15 juli 2015

Km beta elegant hnědá

Proto je možné vyrábět tašky. S povrchovou úpravou dvojitého akrylátového nástřiku. Lze ji použít jako prostup . KM BETA ROTA Základní taška Briliant Černá. Taška betová odvětrávací je technickým zdokonalením tašky plastové odvětrávací.


Dostupnost: Připraveno k odeslání. Díky svým estetickým a funkčním vlastnostem se stala. Je profilovaná krytina se zvýšenou vodní drážkou, dvojitá podélná . Výraznou vlastností betonové krytiny Km Beta je její vysoká pevnost. Sleva na vybrané typy betonových střešních tašek nyní. Střecha na klíč - Tondach (Engoba, černá).


Technické parametry: Povrch: dvojitý akrylátový nástřik. BETA ELEGANT KRAJNÍ LEVÁ - barva HNĚDÁ. Vyhledáno - km beta elegant - ve všech sekcích portálu eStřechy. Tašky KMB BETA jsou vyráběny osvědčenými technologiemi a . Staletá výdrž i pro doplňky. Snadnější údržbu vyžadují a celkově odolnější řešení . Cena platí pre základnú škridlu KMB BETA v povrchovej úprave elegant (matná) alebo briliant (lesklá) a vo farebnom prevedení tehlová, višňová, hnedá a čierna.


Základní barevná škála jsou cihlově červená,višňově červená, hnědá ,černá,vyrábí se ale i např. Hodonín, je největší český výrobce betonové střešní krytiny a. Barva: cihlová, višňová, tmavě hnědá , černá. Barevné odstíny tašek jsou v barvách cihlově a višňově červená, hnědá , černá. Betonová taška KMB BETA - elegant cihlová Betonová taška KMB BETA. KM Beta stala jedním z největších výrobců.


KMB Beta tehlová, KMB Beta višňová, KMB Beta hnedá , KMB Beta čierna, KMB Beta šedá. Povrchová úprava s dvojitým akrylátovým nástřikem. Pokrývačství KAZAVA používá kvalitní materiály BRAMAC, KM - BETA ,. KMB HODONKA pak v nejoblíbenější čtveřici odstínů (cihlová, višňová, hnědá , černá).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg