måndag 27 juli 2015

Second hand göteborg hisingen

Fler än secondhand -butiker. Se betyg, recensioner och bilder. Ringögatan , Hisingen (5meter bort). Det är rätt i tiden med second hand , säger butikschef . Handla begagnat, det tjänar både du och miljön .

Ebbes Hörna på Vårväderstorget 5kvadratmeter stor, med fullt sortiment! Här finns ett stort utbud av kläder, husgeråd och textil. Karta och vägbeskrivning Öppet . Emmaus butik på Hisingen är värd att lyfta fram.


Alla platser inom km från hisingen , sida 1. Sälja allt från second hand , till finare vintage, till din egna design. Ett bredare sortiment av secondhand än det på Emmaus vid Backaplan är svårt att finna. Botanisera bland hyllor fylla av både kläder, skor, accessoarer, möbler,.

En doft av Paris på stans mysigaste second hand butik. En högst personlig secondhandbutik med fransk touch och atmosfär. I Kungälv finns idag två second hand -butiker som omsätter mellan och miljoner kronor. En second - hand butik som står sig genom tiden.


Vi köper och säljer gamla och antika . Här hittar du allt ifrån finare antikaffärer till. Spårvagn eller till Hjällbo eller buss till hållplats Hjällboplats. Från parkeringen på Hjällbo Torg, hittar ni vår affär mellan Folktandvården . Sveriges bästa mekaniker som står redo att ta hand om DIN motorcykel. I våra butiker hittar du mängder av second hand - produkter för köket, hemmet och din garderob som sparar på jordens resurser.


Både design och dussinvaror. Secondhand - och retromöbler. Vi är en hjälporganisation och ideell kristen förening och bedriver hjälpverksamhet i Sverige och Europa.


Oavsett säsong har vi alltid ett välfyllt sortiment där varje plagg är noga utvalt och handplockat med kärlek. Vi behöver ideella till vår second hand i Lundby nya kyrka, Hisingen , Göteborg. Arbetet innefattar att ta emot grejer, sortera, göra butiken trevlig och sälja till .

Måndag Stekt fiskfilé med remouladsås, citron och dillkokt potatis. Kalvfärsbiff med örtsås och potatismos. En fullserviceanläggning för din bil på Hisingen i Göteborg. Drive-In däckverksta däckbyte, fälgar, bilservice, bilförsäljning - nya och begagnade bilar - och allt . I Lundby nya kyrka på Hisingen har vi en second hand affär.


Vi söker volontär till vår second hand affär! Smyrna driver även en second hand -butik på Hisingen. Många second hand -butiker tar emot personer för arbetsträning. Torslanda drivs som ett socialt företag av IOGT-NTO Hisingen i Torslanda. Hos oss kan du göra roliga fyn alltid till rätt pris.


Vi är ett familjeföretag som jobbar hårt på att hålla ett brett och kvalitativt sortiment i vår butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg