fredag 17 juli 2015

Titanzinek plechy

Válcují se ze slitiny, splňující požadavky normy EN 988. Prodáváme titanzinek přírodní, který je předzvětralý se světle šedou vrstvou, ale na poptání seženeme. Je to slitina elektrolytického zinku a přísad mědi a titanu. Plech není nutno opatřit ochranným nátěrem, . Tloušťka plechu mm, šíře plechu m.

Titanzinkový plech ve svitku. Používá se na výrobu klempířských výrobků a falcované střešní krytiny. RHEINZINK je obchodní název pro titanzinek , vyráběný podle DIN EN 988. Základem slitiny je elektrolyticky čistý zinek se stupněm čistoty 99 podle DIN . Na každé z našich poboček je vybavená klempířská dílna, ve které z pozinkových , měděných a titanzikových plechů zpracováváme my nebo naši zákazníci . Rovinné plechy , tabulové plechy titanzinkové.


Závětrná lišta horní 2mm v rozvinu.

Materiál titanzinkovaný plech 6mm. Buď jako přírodní zinek, předzvětralý se světle šedou vrstvou, jako předzvětralý s tmavošedou . Stejně jako zinek nebo pozinkované plechy je i titanzinek citlivý k . Plechy nastříháme na délky dle požadavku zákazníka. Plechy si u nás můžete naohýbat na 6m ohýbačce.


Klempířské plechy a svitky: MĚĎ. Kč s DPH cena: 3Kč bez DPH. Svod kónický, 10 titanzinek. V kontinuálním výrobním procesu se materiál. Olověný plech se užíval pro krytí střech od starověku, dodnes je běžný například.


Na měděném plechu se vytvořítenká vrstva měděnky, která plech zbarví. V katalogu nemáme podrobnější informace o plech titanzinek. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


KERAMET už není POUZE dodavatelem hliníku! Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a další materiály. Okapní plech je klempířský prvek, který slouží k.

Vzhledem k tomu, že ocel podléhá snadno korozi, je často ocelový plech chráněn. Kotví se přímo na konstrukci a může být zároveň prvkem. Nejčastěji používané materiály. Barevné plechy (polyestrat) jsou ideální kombinací žárově pozinkované oceli, která dodává. Vyrábíme z materiálů dle potřeb zákazníka: např.


Rheinzink , Lindab, tahokov a . Jedná se o plech oboustranně žárově ošetřený vrstvou zinku, plnící. Je proto ideální nejen na suchou jehlu a rytiny, ale také na lept.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg