onsdag 15 juli 2015

Bramac adria ár

Bramac Adria montano alapcserép. Szükséglet: szükség szerint. Hogy néz ki a tetőn a cserép? Azonnali válaszok szakértőktől.


Romantikus délvidéki forma, természetes színvilág, összetéveszthetetlenül egyedi karakter.

Háromrétegű, többszínű rusztikus. Az Adria tetőcserép különlegessége a Slurry technológia. Modern életvitelünk során káros anyagokat termelünk, melyek később a levegőbe jutnak. Ez (egyelőre) elkerülhetetlen.


A hirdetési ár nem tartalmazza az útdíj összegét! Kedvező tetőcserép árak , gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Az oldalunkon szereplő árak , adatok, információk tájékoztató jellegűek.


A mellékelt ár csak tájékoztató jellegû, a cserép mennyiségének.

Jó hír az építkezőknek az igen előnyös ár - amely lehetőséget biztosít a . A folyóméter árak tájékoztató jellegűek,. Előnyös ár , amely lehetőséget biztosít a megalkuvás nélküli tetőfedésre, a megszokott. Raklap árak , egységrakatok.


Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron. Aktuális akciós Nikecell termékek Méret Kedvezményes ár Nikecell EPS 1Lépésálló. Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz).


Készlet információ: Külső raktár. Az akciós ár csak építési címre történő rendelés esetén érvényes. A weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag az alábbi online árajánlatkérő íven érvényesek. Sorrend: Ár szerint növekvő, Ár szerint. Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig.


Prémium (Protector, antik, Adria ). A feltüntetett árak gyári akciós árak , kivéve a telepi akció felirattal rendelkező termékek, melyek egységrakatos vagy csomagolási tételben vásárolhatóak . BRAMAC NATURA PLUS BETON CSERÉP. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!

Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg