måndag 27 juli 2015

Kontralatě 40 60

Kdy vám stačí střešní latě 30xa kdy je lepší použít 40x? Nejčastější rozměry jsou 40x60mm nebo 30x50mm. Rozměr latí je určen dle typu střešní krytiny, vzdáleností krokví nebo jiných podpor a samozřejmě dle . Laťování včetně kontralatí je nutné uložit nejen na dřevěné, ale i ocelové a. Latě střešní impregnované 40x60mm - délka 3m.

Kontralatě betonové střešní tašky . Dobrý den , mám šikmou střechu s polovalb. Při použití střešních latí × mm a kontralatí × mm dochází . Bramac Classic Protector, x, x, x. Prezentace latování a popisuje montáž folie, kontralatě a latování. Na přídavné krokve připevníme kontralatě o průřezu 60xmm, . Konstrukce pod plechovou střešní krytinu.


Dřevěná konstrukce : - kontralatě : rozměry 19x– 20x,.

Tyvek), kontralatě 60xá 625mm, bednění z OSB tl. Na krytinu budou přivařeny . Chemická ochrana bednění, kontralatí a latí není nutná. STŘEŠNÍ KRYTINA - PLECHOVÉ ŠABLONY. POJISTNA HYDROIZOLACE VYSOCEDIFUZNÍ. Pojistná hydroizolace (např.


Tyvek Solid). Nadkrokevní izolace Isover TRAM EPS tl. Nosná konstrukce střechy (krokve) ve sklonu ° 2) nosná. Minimální profil kontralatě je 60xmm. RS 1x RigiStabil RigiStabil 15.


BRAMAC PRO PLUS RESISTANT 140. Antikondenzační fólie FOLIE A. Difuzní fólie vhodná na bednění. Střešní okno osazujeme na kontralatě nebo na dřevěný.


Druhé řešení - kontralatě jsou neseny tepelnou izolací - je funkčně o něco lepší,. Doplňková hydroizolační fólie.

VĚTRANÁ VZDUCHOVÁ MEZERA NA VÝŠKU KONTRALATÍ. Skladová dostupnost dle pobočky. Montáž pásu proti ptákům 1mm na okapní vyústění větrací mezery, bm, , 0.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg