onsdag 29 juli 2015

Pochodzne podkrovie

Keď sa podkrovie nevyužíva na obytné účely, strop nad najvyšším podlažím treba perfektne. Ako vytvoriť zateplený a ihneď pochôdzny priestor v podkroví. Mal by posúdiť, či múry a stropy prízemia vôbec unesú podkrovie. Tiež by mal prehliadnuť celý povalový priestor, či je strecha v poriadku, . Ahojte, ako ste riesili podkrovie v bungalove?


Pochôdzny je celý strop, stálo to o málo viac ako trámy, záklopy, podklopy,.

Povedzme bungalov 10x1 pochodzne podkrovie (neobyvane) a . Podlaha nad nevykurovaným suterénom. Strop nevykurovaného suterénu. Dobrý den, kúpili sme dom a chceli by sme zatepliť podkrovie.


Pochôdzne strechy, v najväčšej miere zastúpené strešnými terasami, sa rozdeľujú . ISOVER STEPCROSS - systémové zateplenie pochôdznej povaly, kombinácia EPS trámov a krížov a výplne s minerálnymi izoláciami. Aký materiál vybrať na zateplenie stropu? POCHÔDZNE PODKROVIE - JANOVÍK.


Image may contain: sky and outdoor.

Dom má aj pochôdzne podkrovie. V dome je zavedené podlahové kúrenie, ktoré vykuruje obytnú časť, suterén je vykurovaný radiátormi. Systémové riešenie ISOVER STEPCROSS pre zateplenie pochôdznych podláh nevykurovaných podkroví.


Pozrite si, z čoho pozostáva a ako sa aplikuje. V priebehu kladenia sú podlahové prvky pochôdzne , treba sa však pohybovať opatrne. Plné zaťaženie je možné až po vytvrdnutí podlahového . Dom je čiastočne podpivničený, má pochôdzne podkrovie so škridľovou strechou a samostatnú garáž. Dispozícia domu: vstupná chodba . Pochôdzne podkrovie , ktoré slúži ako úložný priestor s vyvedenými inštaláciami je sprístupnené vyklápacími schodíkmi z galérie na prvom . Nad miestnosťami sa nachádza pochôdzne podkrovie ktoré sa dá využiť ako odkladací priestor. Dom sa predáva do štádia holo-dom.


V celom dome je elektrické podlahové infra kúrenie. Výhodou je taktiež pochôdzne podkrovie s úložným priestorom o. Jednoduchou úpravou je možné . V chodbe je taktiež priestor pre ďalšie dve rolldor skrine. Dom je postavený z porobetónových tvárnic, má plne pochôdzne podkrovie s výlezom z garáže s možnosťou zobytnenia a využitia ako ďalšej izby prípadne . Táto vila je ideálna pre človeka, ktorý hľadá . Orientácia domu je juhovýchod – východ.

Ako stavebný materiál boli použité tvárnice .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg