tisdag 13 oktober 2015

Ferdighus funkis betong

Betegnelsen funksjonalisme (populære funkis ) som navn på en retning innen moderne. T-Box er landets første ferdighus i betong. I den såkalte grunnpakka har dette huset tre plan fordelt på 2kvadratmeter.


Store flater, rette linjer og geometriske. Moderne funkishus i betong og glass.

Velg blant våre arkitekttegnede ferdighus og finn huset som passer deg. Våre arkitekter gjør tilpasningen du ønsker, du får det du vil ha. I dette huset har alle rom betong. Det gir bygningen en helt unik historie, betong er et evig materiale, sier. Valgte ferdighus – endret alt . I år går de opp i fire etasjer og bygger med betong.


De fleste eneboliger i Norge er tegnet av arkitekt, også ferdighus , sier. Det er umulig å sage hull i betong uten at det blir en skjøt.

Om du ønsker mer kjøkken (skap) så kan kanskje noe som vedlegget viser være aktuelt? Derfor har ikke vi noen ferdighus. Etasjeskiller over kjeller er betong støpt på stedet. Funkis tomannsbolig i betong. Da er en bolig i betong et godt valg!


Vi bygger både store og små . Trenger tips til ferdighus i betong i enkel stil. Enten enebolig med grunnflate på ca 2som enkelt kan tegnes om til tomannsbolig eller . Sjekk hva du må undersøke før du hopper på et godt tilbud på ferdighus. Relaterte ord: murhus ferdighus , passivhus ferdighus , ferdighus billige, priser ferdighus ,. Betong ,Entreprenør,Murer Påbygg av kjeller etasje på ca. Mange av dem var ferdighus ! Bygningstyper: Betong er funksjonalismens leketøy.


Men mye funkis i Norge er bygget i tre. Takstein i tegl eller betong er de naturlige og opprinnelige. Passer meget godt på moderne hus i funkis -stil, men det kan også være en . Bilderesultat for betong og malmfuru.

Treboda Top Treboda Vacation Rentals Vacation Homes U . Den 3kvadratmeter store praktboligen ligger på Høvik like utenfor Oslo og . Håndverksmur fremstår og jobber som andre ferdighus kjeder, det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg