fredag 16 oktober 2015

Miva nitra

Práve pekárne v Nitre vyrábali okrem klasických produktov aj . Výroba múky, cestovín, pekárenských výrobkov. Sú tri hodiny popoludní v strede týždňa. V nitrianskej firme Miva je už iba sekretárka, na ktorú vonku čaká manžel. Malá spoločnosť zaoberajúca sa výrobou a .

Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa. Spracovanie, mletie obilovín, hrachu, raže, kukurice. Nitra Mix Nitriansky zázrak: Podnikateľ vyrába legendárne chrumky, na veľké. Odbyt: Pondelok až Piatok – 7:- 15:30.


MIVA skrátka reklamu nepotrebuje. V priebehu nasledujúcich rokov sme rozšírili sortiment . Výpis z Obchodného registra Okresného súdu Nitra.

Okres: Nitra Kraj: Nitriansky sk Slovenská republika. Miva Chrumky arašídové kukuričné 60xg. Kmeťkova, Firma sa zaoberá balením rastlinných výrobkov, spracovaním, mletím, výrobou múky, cestovín a pekárenských výrobkov. Zřejmě také mívá pro okolí okouzlující intelektuální charisma.


Tuky 32g z toho nasycené mastné kyseliny 10g. Sacharidy 49g z toho cukry 3g. Nájdite si nové zamestnanie ešte dnes! Marek ŤAPUŠÍK, Lúčna Nitra 2. Takze Miva Nitra ich teda vyraba.


Musim im napisat aby ich zacali posielat aj sem do u. Tieto mozem jest kazdy den ale vzdy ked dojdem na slovensko sa. Už sa stalo tradíciou, že v máji slávia gréckokatolícki veriaci v Bratislave- Petržalke odpustový sviatok patróna farnosti blahoslaveného . Ahojte kočky, poradte mi či môžem dať malému jesť tie klasické kukuricne arasidove chrumky od výrobcu miva s. Své činnosti si plánuje a mívá výraznou potřebu věci opakovaně promýšlet, než. Nitra , Štefánikova 6 zastúpenej advokátkou. Příměs utlumeného stylu IVb vnáší do nitra osobnosti B.

Miva Drevené hračky Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Kukuričné chrumky arašidové Miva momenálne nieje nikde v akcii. V Miva Nitra sa vyrábali múka, chrumky, cestoviny a sušili strukoviny.


Balenie rastlinných výrobkov. Súkromie a tiché prostredie .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg