torsdag 22 oktober 2015

Hyra stuga bohuslän vid havet

Stuguthyrning på Västkusten med över 4stugor längs hela Bohuslän och Halland. Att hyra stuga vid havet bland kobbar och skär är en sommardröm för . Stort utbud av privata stugor att hyra i Halland och Bohuslän. Hus vid havet i Bokenäs på västkusten (bäddar).


Hyra bostad i Bohuslän för hela semestern och hela familjen.

Renoverad stuga direkt vid havet. Det lilla landskapet är bara kilometer brett och 2kilometer långt, så var du än väljer att hyra stuga i Bohuslän är det aldrig långt från havet. Letar du efter stuga att hyra i Bohuslän ? Roddbåt, barnkajak, havskajak samt två cyklar ingår. Hyr stuga i det glada Bohuslän ! Här finns svenska västkustens härliga skärgård.


Väderöarna och Kosteröarna är de båtburnas drömmål.

Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill hyra fritidsboende i. Stuga på hönö bäddar uthyres. Torp nära havet på Orust, Bohuslän. Vill du hyra en stuga på Västkusten i Sverige så är Bohuslän ett är ett sommarparadis som . Mysigt boende i vår lilla stuga i Skalhamn, km . Från Strömstad i norr till Laholm i söder bor du i moderna stugor nära hav och salta.


På en halvö i Bohuslän , mellan Göteborg och Strömstad – strax väster om. Stugor Västkusten - Här hittar du stugor att hyra på Västkusten. Hyra stuga - stugor i Bohuslän vi har över 1stugor att välja på. Ett boende med underbar panoramautsikt över havet , som till fullo motsvarar dina . Nyrenoverad charmig stuga i Bohuslän mellan Strömstad och Grebbestad uthyres veckovis. Stor trädgård med både gräsmattor, blommor och naturtomt.


Sen sover du gott hos oss, med saltstänkt hav som granne, så långt västerut du kan . Välkomna att hyra stuga via oss! I det nybyggda annexet kan ni blicka ut över havet från bastun.

Där kan man även hyra cykel, båt, kanot och göra båtutflykter. TanumStrand har ett stort antal friliggande stugor på bekvämt gångavstånd till restaurang, ba bryggor och Grebbestad samhälle. Under midsommarhelgen och 7-juli har vi åldersgräns år för att hyra stuga.


Du kan hyra stuga via DanCenter i Bohuslän och Västra Götaland. Boka semesterboende vid havet. Vi erbjuder boende i populära semesterorter runt vår svenska kust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg