fredag 23 oktober 2015

Bek fasadna omietka cena

Obchodná sieť BEK Profi Centrum je modernou, dynamicky sa rozvíjajúcou obchodnou sieťou, ktorá sa špecializuje na predaj a odborné technické poradenstvo . Baumit NanoporTop samočistiaca omietka 25kg. Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Pastovitá akrylátová tenkovrstvá omietka.


Tenkovrstvá pastovitá akrylát- silikónová omietka. Práve sa rozhodujeme akú značku fasádnej omietky dáme.

BAUMIT, kde cena je vyššia o 2€ na celý dom. Ja som daval tiez omietku z BEK -u bola to omietka Weber po rokoch . Cenovo výhodnejšia, ale dostupná v . Vysokoparopriepustná fasádna farba extrémne odolná voči znečisteniu. Fasádna omietka na silikátovej báze vhodná na všetky typy podkladov, ako aj pri. Predám silikónovu omietku modrú, k dispozícii su vedra po 25kg, cena za jednu je 15€ a 1. Ponúkam na predaj silikonovú fasadnu omietku,škrabaná SAKRET sh-bbledý odtieň,zostalo nám vedier po 25kg.


Fasaden silikón mm báza B hladená 25kg je fasádna tenkovrstvá pastovitá omietka určené na klasické vyzreté omietky, betón atď.

Omietky Baumit, PCI BASF rýchla dodávka na miesto zdarma. Veľký výber farieb a vzorov. CENA POBYTUPonuka je platná v termíne od 04. Denne aktualizované ceny stavebných materiálov. Povrchová úprava: omietka , prípadne fasádny náter.


Technické parametre: šírka: m. Cena za 1m² po zľave s DPH € . Zapoj sa do súťaží o zabehnuté ceny na facebooku. CENNÍK BEK - TEPELNOIZOLAČNÝ FASÁDNY SYSTÉM platný od 01. Kľúčovými princípmi sú vysoká kvalita, moderný dizajn, priaznivá cena a kom- plexná ponuka . Fasádne systémy Úspora energie, vykurovanie. Omietka sa skladá z jadrovej omietky, ktorá slúži na vyrovnanie nerovností a tenkej vrstvy omietky, na ktorú sa nanesie fasádna farba. Pri použití zatepľovacieho systému.


Podhľady upravené s OSB a EPS do fasádnej omietky. Soklová časť zateplená s XPS. Použitý materiál BEK - Terranova, silikónová omietka 5mm, zatieraná. BEK lepidlo, BEK sieťka, Cemix 033j.


Fasádny náter na fasádu rodinného domu.

Silikónová fasádna omietka. Farbu vyberte pohybom kurzora v medzikruží a vo štvorci. Systém vyhľadá vo vzorkovníku jej najbližší odtieň. Hľadaná farba sa vyznačí červeno.


Vonkajšia omietka kompletne dokončená. Predam zvysnu kvalitnu fasadnu omietku Bek vedra spolu = 30m vedra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg