torsdag 22 oktober 2015

Skänka möbler flyktingar

Generellt uppskattas allt som skänks bort på Bortskänkes. Möbler tar de flesta av våra större butiker gärna emot. Här är organisationerna som tar emot dina . Det finns många sätt att stödja människor som söker sig till Sverige. Du kan lämna in hela och rena möbler på Hagby ÅVC till förmån för Stockholms Stadsmission.


I alla församlingar finns det ett diakonalt arbete dit man kan skänka. Second hand-butiken nära dig tar emot möbler , husgerå kläder, böcker och elektronik, leksaker, sportutrustning, hemtextil, skor och mycket annat som är i gott . För hämtning av köpta möbler i butiken gäller samma tider som för . Organisationen kan även hämta möbler om man vill skänka större saker. Vi kan i dagsläget bara ta emot möbler som är hela och . Har du möbler eller större gåvor? Röda Korsets mötesplats Kupan i Karlskrona och vill skänka saker.


Det är många som hör av sig och vill hjälpa och stötta flyktingar. De har ett lädlager ditt de går bra att skänka kläder. Hör av dig till någon av kontaktpersonerna om ni har något ni vill skänka. Skänka kläder eller möbler. Nu kan vi ta emot mer saker och möbler.


Här kan du skänka kläder, textil och prylar. Hårda varor: Böcker, prydnadssaker , leksaker, husgerå elartiklar, lampor och små möbler som är hela, rena och . Svenska kyrkan Malmö har verksamhet till stöd för flyktingar på olika sätt året runt. Många hör av sig till oss och vill skänka kläder, möbler och leksaker till flyktingar. Kungälvs kommun har ett tätt samarbete med en rad frivilligorganisationer.


VILL DU BLI GIVARE OCH STÖDJA VÅR VERKSAMHET? Och även på vilket sätt du vill . Du som vill skänka kläder, skor och andra saker, pröva att kontakta Myrorna länk till. Vi ska möblera upp bostäder för våra flyktingar och behöver hjälp, säger. Verksamheten har tidigare fått många fina möbler och saker, . Kläder, leksaker, köksutrustning, möbler , cyklar och annat som en familj . Flyktingarna saknar möbler och husgeråd.


Som privatperson kan du hjälpa nyanlända invånare på flera olika sätt, till exempel genom att hyra ut din bosta bli kontaktperson, fungera som familjehem eller . Materiella behov i form av möbler och kläder. Vill du skänka pengar till vår verksamhet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg