måndag 26 oktober 2015

Střešní krytina bramac tegalit

Skvěle ladí se vzhledem moderních staveb a . BRAMAC střešní systémy spol. NOVÝ TVAR PRO MODERNÍ STŘECHY. Rovinný vzhled této krytiny je alternativou k bobrovkám, zejména u . TEGALIT cihlově červená červenohnědá ebenově černá zinkově šedá.


Její rovný tvar a klasické . Jakou ale vybrat krytinu pro milovaný dům nebo chalupu? Foto objektu se střešní krytinou nové generace STAR. Tato nabídka od prodejce ValentaRoman byla archivována dne 01. Stavební etapa: krov - Stavba domu střešní krytina - Stavba domu. STAR představuje nejnovější trend v technologii výroby střešních krytin.


Technické parametry: Povrch: hladký s povrchovou úpravou Protector. Unikátní povrchová technologie má pro střešní krytinu praktický význam, ale také. Technologie STAR má pro střešní krytinu nejen praktický význam, ale také jí. Bramac nový standard střešních krytin.


Střešní taška Tegalit odpovídá trendu 21. Třinec, výstavba rodinných domů. Moravská taška plus, taška Tegalit. Betonová střešní taška Tegalit odpovídá trendu 21.


ZDE Spočítejte si potřebný počet střešních tašek na Vaši střechu ZDE Reklama. Toto vše zvyšuje ochrannou schopnost a odolnost krytiny před extrémními vlivy. Minimalismus betonové tašky Tegalit koresponduje se současnými . Co se týká ceny, je pravda, že tegalit je dražší, ale samotná krytina z ceny. Hřebenáč se používá pro pokrývání hřebene a nároží. Má kónický tvar a klade se s ohledem na převládající směr větru (krytá spára).


Laťování a pokládka Následně se provádí laťování střešní konstrukce a pokládka střešní krytiny. Okno je vyrobeno z pozinkovaného ocelového plechu, ošetřeného barevným nátěrem, naimpregnovaného . Barevné provedení letošní novinky střešní tašky Tegalit STAR. Referenční objekt s betonovou střešní taškou Tegalit v ebenově černé barvě.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg