tisdag 27 oktober 2015

Grumme såpa

Vår såpa tillverkas av tallolja och . Naturligt och effektivt allrengöringsmedel. Grumme såpa är en ren naturprodukt som görs på äkta tallolja. Grumme Grönsåpa är ett effektivt och miljövänligt allrengöringsmedel.


Såpa är effektivt samtidigt som det är skonsamt mot . Det är extra tufft mot fettfläckar men har återfettande egenskaper pga.

Rengöringsmedel, Allrengöring, Flytande. Här är tips på olika saker du kan använda såpa till. Bli först att recensera denna vara. Observera att det alltid är . Allrengöringsmedel från Grumme som luktar gott och är perfekt att använda för dammtorkning som golvmoppning.


Köp allrengöringsmedel på Tingstad. Grumme Grön Såpa tillverkas av tallolja och rengör effektivt det mesta i hemmet t ex stengolv, trägolv, kakel och sanitetsgods, samt är är skonsam mot. Grumme Gul- och Grönsåpa har använts i flera hundra år och är fortfarande ett oslagbart rengöringsmedel som moderna allrengöringsmedel har svårt att tävla .

Godkänd av Cederroth International AB. Beställ idag för snabb leverans. Grumme Såpa Gul - Der schwedische Klassiker der Marke Grumme! An all-natural product made in Sweden from liquid rosin.


It has been used for hundreds of years and is still an unbeatable all-purpose cleaner as well as friendly . Måttligt alkaliska produkter som är irriterande och kan ge sveda i mun och svalg, Illamående och kräkningar. Det finns ett fåtal produkter . Leverantörens produktnummer. Relevanta identifierade användningar av ämnet eller blandningen och användningar som det . Städhjälten Grumme har funnits i de svenska hemmen i över 1år. Såpan tillverkas av tallolja och rengör . SÅPA GRUMME FLYTANDE 5L GRÖN Ett naturligt rengöringsmedel tillverkad av tallolja utan ammoniak eller andra syntetiska tensider.


Eftersom såpa är ett basiskt rengöringsmedel med högt ph-värde löser den fett mycket bra och är därmed lämpad. RENGÖRING SÅPA GRÖN GRUMME 5L 5L. För rengöring av golv, sten, klinker, sanitetsgods, plastmaterial , . Ett naturligt och mycket effektivt allrengöringsmedel som rengör det mesta i hemmet samtidigt. Såpan är mild och effektiv och lämnar en skyddande hinna som avvisar smuts och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg