tisdag 13 oktober 2015

Ibo trenčín predaj dreva

Palivové drevo dodávame vo všetkých sortimentoch malým aj veľkým odberateľom. DOPYT: Firma IBO LESY, lesnícka sekcia ponúka odkúpenie Vášho dreva na pni ,. Zabezpečíme sortimentáciu, odvoz dreva , pomôžeme Vám s odpredajom. IBO od svojho začiatku postupne zaraďovala do svojho predaja výrobky pre prácu.


KINEX slúžiace na meranie priemerov dreva.

Cena objednaného dreva bude potvrdená až po kontaktovaní našim pracovníkom, ktorý Vám zároveň vyčísli náklady na dopravu. IBO LESY vykupujú drevo všetkých drevín a drevo vykúpia v celých dížkach, alebo. Obhospodarovanie lesov, ťažba a preprava dreva. Cenník dreva v samovýrobe pre LESY SR, š. Predaj záhradnej a lesnej techniky. Bystrica, Odštepný závod Trenčín platný od 1. FISKARS, VILLAGER, KRUMPHOLZ.


Prezentačná predajňa odborných predajní IBO s ponukou Záhradnej, lesnej.

Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa. Katalóg Obchody a veľkoobchod Suroviny, polotovary a palivá Drevo Rezivo. Slovensko Trenčiansky kraj Drevo - výroba - Trenčín. Výroba piliarska a impregnácia dreva.


Výpis z Obchodného registra Okresného súdu Trenčín. Tento výpis má len informatívny charakter. Voľné pracovné miesta a ponuky práce spoločnosti IBO s. Vodič UKT s navijakom na približovanie drevaIBO s. Bratislavská 5 Trenčín -Záblatie.


Náradie na štiepanie dreva : sekery, kálačky, kliny, lesnícke náradie. Porez guľatiny, obchod s rezivom a drevom . Využijte suché dřevo jako palivo ve formě palivového dřeva. IBO - záhrada, les, píla - všetky potrebné informácie na katalógu Diva. Dobrý deň, kde a za koľko kupujete drevo na kúrenie v krbe, my v. IBO - v Zlatovciach, keď vychádzaš z TN na . PREDAJ SERVIS PRE LES A ZÁHRADU.


IBO predaj a servis lesnej a záhradnej techniky Stihl, Sabo, výhradný dovozca.

Dámske rukavice vhodné na štiepanie dreva , rezanie pílkou a ďalšie práce na záhrade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg