torsdag 10 mars 2016

Eldstad inomhus utan skorsten

Den värmer, skapar en härlig. Eftersom den varken har en skorsten eller riktig eld slipper du både rök och sot som annars kan smutsa ner möbler, golv och tak inomhus. Däremot får du, precis som . Här förklarar experten fördelarna och nackdelarna med en braskamin utan skorsten.


Den stora fördelen är att kaminen är skorstenslös och att du utan. En sådan här kamin kan värma upp ett rum på kvm utan problem.

Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter. Fördelen med en skorstensfri eldstad är att man inte behöver installera en skorsten. Drömmen om en eldstad i hemmet eller på jobbet kan bli sann utan stora kostnader eller installationsarbeten. På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder!


En skorstensfri kamin släpper inte ut någon rök . Eldstad inomhus utan skorsten. Att kunna samlas runt elden är något vi människor alltid lockats av. Elden skänker en avkopplande, nästan .

Ruby Fires skorstensfria eldstäder har även elektriska insatser, som ger en . Ni kan hitta allt från bordspisar till gigantiska eldstäder nästan två meter långa. Med en etanolspis får ni inga extra kostnader i form tillstån skorsten och . Ibland hör vi även termen skrostensfri kamin , skorstensfri golvkamin eller liknande användas då . Välj mellan Vaunis utbud av skorstensfria kaminer och hitta lösningen för just ditt hem. Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten.


Alla har dock inte möjligheten att installera en öppen spis eller braskamin. Här tittar vi närmare på tio modeller utan skorsten som alstrar viss. Välj produkt utifrån planerat användningsområde – inomhus eller utomhus?


Avgaskanaler är ofta kortare och billigare än en sedvanlig skorsten. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder , skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Ta del av vilka regler som finns kring montering av kamin och skorsten.


Här hittar du information kring bygglov, tillstånd och installationsanvisningar. Gasolbrasor - värme utan ved. Just formgivningen är kanske det som mest utmärker en skorstensfri kamin.


En brasa som drivs med bioetanol kan placeras i hem och kontor utan skorsten. Vi har även gasolkaminer för att ha inomhus som ger dig snabb uppvärmning och gjutjärnskaminer .

Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin , men vill slippa röken? Då är en skorstensfri kamin det perfekta valet för dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg