onsdag 9 mars 2016

Pro gysinge

Korta kurser eller Allmänna kurser. Under fliken Kursprogram hittar du hela vårt utbud! Här bor du i herrgårdsmiljö, äter husmanskost i vårt renoverade orangeri och promenerar i kulturhistorisk miljö med anor . Kursen startar september (allmän kurs, veckor) för . Till skolan hör en dagfolkhögskola i . Logi per person (inklusive frukost):.

PRO -medlem, Ej PRO - medlem. Vi erbjuder rika möjligheter till . Eget rum med delat badrum 1kr natten. Under de första åren stod PRO för kostnaderna. Gyinge Herrgård är också ett centrum för folkbildning där.


Gysinge Herrgård - ej konferens. Under hösten vandrar vi i Färnebofjärdens Nationalpark och gör intressanta studiebesök i närområdet. Vi studerar brukshistoria, arkitektur och samtalar kring.


För många betyder pensionen att äntligen få tid att få göra allt det där man inte hann med förut.

Kanske är det nu det är dags att gå . Genom den kursverksamhet som bedrivs ska. Alla Boule Dans Friskvård Golf Kulturarrangemang Politisk aktivitet Resor Studier och . Databokföring, bugg och oljemåleri på veckans schema - som vanligt en kväll med . PRO subventionerar resekostnader för föreningskurser över 7kr under förutsättningar att det finns underskrift i anmälan från din förening. Köp lotter och stöd PRO :s . Klicka på bilderna så blir de större! Folkhögskolan är öppen för alla men har en utpräglad . Mm Pro - företag, adresser, telefonnummer. Du kan köpa stoppkoppling pro metall 15-mm hos vvsbutiken.


PRO , Pensionärernas Riksorganisation, . I restaurang Orangeriet serveras från måndag till fredag klockan 11. Här erbjuds husmanskost samt en vegetarisk rätt och en välfylld . Finalen vanns av PRO Luleå centrala, lag tre, med Assar Lindkvist, Barbro Lindkvist och Sonja Hellström. Lokala aktörer lägger fram ett eget alternativt förslag till en ombyggnad av hus 106.


Som i år gick i hälsans tecken. Vi var ett 40-tal medlemmar som reste till. Det har varit Riksmästerskap i Boule för PRO i helgen.

Vårt lag, som bestod av Siv och Pelle Ekberg samt Tommy. Ett 20-tal lag deltog, men bara ett kan . PRO :s folkhögskolas filial Solna, ligger bekvämt nära Solna Centrum och har en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg