torsdag 23 juni 2016

Bramac 7 fokos cserép

A csomag letöltéséhez kérjük kattintson a képre. Minden tetőcserép és idomcserép színben,. Nyugat-Európában már bizonyított, egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva! Felhasználható a tető fokos külső sarkainak vízhatlan.


Egyesíti a nagyformátumú tetőfedés és a modern építészet előnyeit.

BRAMAC ° FÉLNYEREGTETŐ CSERÉP. Egy fokos tető terhei akár -kal is meghaladhatják egy ugyanilyen, de fokos. Bár a beton tetőcserép sokkal mérettartóbb, ellenállóbb, színtartóbb és fagyállóbb.


Akár fokos tetőhajlásszög esetén is felhasználható. Egyszerűen hosszabb az élettartama. Napjaink tetői milyen speciális kihívásokat jelentenek a tetőcserép.


A hódfarkú cserépfedés általában fok , vagy annál nagyobb hajlásszögű tetőszerkezeteknél. Mivel súlyra közel azonos és a cserép azért hosszú távon csak megbízhatóbb.

Nehéz választani a rengeteg tetőcserép és a kiegészítő közül? Látogasson el a tobbmintcserep. Bramac Reviva tetôcserép fedés.


A Standar Synus, Danubia és Coppo cserepek fok alatti tetőhajlásszög tartományban. Kiselemes héjazati anyagokból (a cserép ebbe a kategóriába tartozik) vízzáró fedés. Bitumenes zsindely, tetőcserép és más tetőfedő anyag óriási szín és forma választékkal. Creaton tetőcserép jó megoldás. A Balance és a Rapido Cserép bizonyos feltételekkel fokos hajlásszögű tetők.


A dokumentáció része a tetőalaprajz. Sok tetősík különböző tető hajlásszöggel. A gyártása során új tervezésű,. Tavaly ,százalékkal volt alacsonyabb az ágazat termelése, mint egy évvel korábban. Hajlásszögtől függő tetőfedési jellemzők Hajlásszög Átfedés Léctávolság Szükséglet ( fok ) min.


Ha egy cserép hibás, vagy silány anyagból készült, az néhány tél. Tondach Csárdás, Alap cserép szüks. Közkedvelt például az úgynevezett fokos tető, a hagyományos vöröses.

A foknál alacsonyabb tetőhajlásszögre kifejlesztett cserép egyesíti a modern építészet előnyeit a nagy . Szabadon belógatott tetőfólia. MASTERPLAST GROUP INTERNATIONAL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg