torsdag 16 juni 2016

Överfalsat dörrblad

Men efter ännu lite mer läsande så inser jag att våran dörr har överfalsade dörrblad vilket verkar betyda att då kan vi inte byta dörr utan att byta . Aj då, det ser ut att vara ett överfalsat dörrblad. Då blir det genast mycket svårare. Vill minnas att Swedoor inte längre heller kan leverera . Checklista för dörr i gammal standard.

Kontrollera om dörrbladet är ofalsat eller överfalsat. Har dörrbladet en överfalsad kant är dörrbladsbyte ej möjligt. Om dörrbladet är överfalsat krävs att karmen byts för att använda Doorlys dörrar. Skulle något av måtten avvika måste du byta till standardkarm och dörrblad i modul 21.


Alla företag sade samma sak, eftersom våra dörrblad har överfalsad kant så är ett byte av dörrbladen inte möjligt. Det går förstås att låta ett snickeri ta fram nya dörrblad som passar i. Om de dörrar ni har i dag är överfalsade , det vill säga har en liten läpp . Kan monteras på dörrblad och karm.

DC1kan användas där smal karm eller överfalsat dörrblad finns. Justerbar stängnings- och tillslagseffekt med. Artikel: 3NFFI-Inåtgående, överfalsat och underkantshängt fönster med. Dörrar med höjd över m har kraftigare karm och dörrblad. Om ni har en befintlig karm i gammal standard och skall byta dörrblad är det viktigt att först kontrollera att alla.


Konstruktion: Dörrbladet är mm tjockt, överfalsat och består av varmförzinkad eller rostfri stålplåt. Sammanfogning sker genom limning vilket ger en . Längd 7mm, höjd 1mm, tjocklek mm. Dörrblad typ Easy, Easy Nature, Easy Effect och Style har distansmaterial av. Till överfalsad dörr samt gångjärn i stålkarmar: Gångjärnet har . Montageplatta för DC3(DC 347).


Används där smal karm eller överfalsat dörrblad finns. Har samma hålbild som Dorma och Gezes montageplatta. Passar även för Dorma och Geze.


DÖRRBLAD konstruktion: dörrbladet är överfalsat och 54mm tjockt. Material: 1mm stålplåt med isolering av mineralull. Ytbehandling: tillverkas i kallvalsad plåt.

En välbeprövad och bra lösning. Isolerat dörrblad , mm tjockt. MONTERINGSPLATTA A1GALV ASSA. Dörrtjocklek mm, isolerad med mineralull. Assa monteringsplatta A1används där smal karm eller överfalsat dörrblad finns.


Ståldörr för utomhus och inomhusbruk. Artikeln saknar bild och vi har valt att visa en. LJUDKLASS: DB, DB (TILLVAL).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg