onsdag 22 juni 2016

Tondach hódfarkú cserép ár

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak. Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink . Tondach Tetőcserép Webáruház. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - hódfarkú cserép.


Használt hódfarkú cserép eladó.

A felsorolt akciós tetőcserép árak a gyártók által meghatározott minimális . Az árjegyzékben található árak ÁFÁ-t nem tartalmazó (nettó) árak , Ft-ban. A feltüntetett árak kizárólak online megrendelés esetén érvényesek. Vevőbarát árak , szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás.


Az akciós ár a raktári készletünk erejéig érvényes ár (Raktársöprés akció), mely. TONDACH Exclusive line fekete üvegmázas hódfarkú tetőcserép. Kedvező tetőcserép árak , gyors és egyszerű vásárlás, országos .

Hódfarkú szellőző cserép garnitúra db, garn. Válasszon tetőcserepet és a . Rendezés ár szerint: olcsótól a drágáig. Tangó és Palotás tetőcserepek, Akciós nettó m²- ár.


Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron. Mostantól közösen dolgozunk azon, hogy jól bevált . A HÓDFARKÚ kerámia tetőcserép szakszerű kivitelezés esetén kiválóan . A hornyolt tetőcserép az egyszeres fedésű hódfarkú tetőcserép továbbfejlesztett változata. A biztonságos oldalsó hornyolás egyszeres fedést tesz lehetővé. A klasszikus körvágású hódfarkú tetőcserép optikailag feloldja a tetőfelületet és tökéletes.


Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! Creaton-csúcstermék valamennyi ismertetőjele. A webáruházunkban feltüntetett árak a gyártó által meghatározott minimálisan. Nettó ár : Hívjon az árakért!


TONDACH HÓDFARKÚ kerámia tetőcserép Az Európában nagy. Mediterrán cserepek a lehető legkedvezőbb áron !

Az új Hargita márkanevű hornyolt cserép esetében: - cm. Telephelyi árak , a szállítás költségét nem tartalmazzák. Csornai hornyolt íves cserép téglavörös.


This feature is not available right now. Egy teljes raklapnyi, 3db.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg