tisdag 14 juni 2016

Hyra herrgård för fest

Mat och dryck till er fest ordnar ni med själva, antingen med hjälp av ett cateringbolag eller på. Välkommen att kontakta oss för att hyra Herrgården till er fest ! En perfekt herrgård att hyra för fest , bröllop, släktträff, konferens eller kickoff. Hyr källarvalvet för mysiga.


Hos oss på Svartsjöslott kan du hyra vår fantastisks festlokal i slotts miljö.

Endast fanatasin sätter gränserna för en fest på Svartsjö Slott. Ställ till med fest – hyr ett slott. På Åkeshofs Slott kan du arrangera fester, middagar, mingel, event och bröllop för upp till personer. Festlokal Stallet på Krägga Herrgård är 6kvadrat stort och rymmer 3gäster.


Man kan alltså inte hyra lokalen och ta med sig egen mat och dryck. Högljudd musik är okej, och det är inga problem med att ha fest in på småtimmarna, Plats: Östermalm Max antal. Lokalen går att hyra natten lång utan att någon störs av högljudd musik. Nyckelvikens Herrgård Nyckelviken .

Vi skräddarsyr alla festarrangemang ihop med er – så blir festen precis så bra som ni hade tänkt er. Oavsett om ni vill planera bröllop eller fest kan vi hjälpa er . Vi ser fram emot att få ha er som gäster! På Liljeholmen arrangerar vi regelbundet olika fester. Vackra lokaler för bröllop och fest. Vi arrangerar även bröllop och personalfester.


Hyr vackra hotellokaler exklusivt för fest och bröllop. Varje grupp som gästar oss konfererar i egen byggna äter luncher och middagar i egen matsal och styr över sin tid. Och vill ni vara helt ensamma kan ni hyra.


Nu finns möjlighet att hyra festlokal i vackra Överås slott i Örgryte – ett stenkast. På Överås slott har mången känd person varit på fest hos den anrika familjen. Festlokaler på herrgård i en unik slottsmiljö lagom nära Stockholm.


Hyra festlokal för födelsedag, bröllop, nyårsfest samt svensexa, möhippa och julfest. Festen kan också hålla på sent, samt att ni tar med egen dryck. Vi har dubbelrum på herrgården, men hjälper till med bra alternativ om fler vill övernatta.


För de minsta finns lekrum och bio inomhus samt lekplats utomhus.

Rikssalen: Fest och konferensanläggning, till 2personer. Landshövdingarummet: Mötesrum upp till personer. Lounge: Inbjudande mötesrum för upp till . PRO- gården, kan du hyra lokaler för fest med plats för 1personer.


Egen kyrka bara meter från herrgårdsbyggnaden och en . Har ni behov av att hyra en festlokaler i Smålan här i Festsalen har vi en lista med lokaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg