måndag 13 juni 2016

Träolja med pigment utomhus

Välj träolja i kulörer och sätt din personliga prägel på träterrassen,. Pigmenterad träolja som skyddar och ger extra karaktär åt obehandlat eller tidigare oljat trä utomhus. Denna pigmenterade träolja är anpassad för oljning av obehandlat eller tidigare oljat trä utomhus.


Handla billig träolja och terrasslasyr på BAUHAUS. Om du inte vill olja in din terrass varje år så ska du satsa på en terrasslasyr som håller längre än traditionell olja.

Att välja rätt träolja för din altan och dina trämöbler är av yttersta vikt, detta då trä är ett. Träolja tränger djupt ner i virket och ger en fräsch vattenavvisande behandling som motverkar. För årlig behandling av trä utomhus , ej hårt trä t. Dalbränd trätjära, rå linolja, balsamterpentin och pigment. Underlag Tryckimpregnerat eller obehandlat trä utomhus.


Caparol har färger, träolja och målningssystem för nästan alla ytor inomhus och utomhus. Vilken målarfärg du ska använda på just ditt projekt beror på . Beckers Elit Träolja är en olja avsedd för årlig behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat trä utomhus såsom trätrall, altaner och .

JOTUN Träolja V är en mycket vattenfast specialolja för impregnerat trä. Skapa dig ett trivsamt och personligt hem! På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser.


Den var tre år gammal, lite sliten och jag tänkte pigga upp den med lite grönt pigment i oljan. Få altanen att se ut som nyimpregnerat vilken. Cuprinol Träolja V är djuppenetrerande och extremt vattenavvisande Träolja. Träolja baserad på alkydolja med tillsats av linolja som ger en mycket god inträngning i träet. Djupinträngande trätjärolja för optimalt rötskydd.


Passar perfekt till tryckimpregnerat, bryggor m. Oljan är nästan helt lösningsmedelsfri och innehåller därf. Oljan appliceras i flera skikt med mellanliggande torkning tills ytan är mättad och inte suger in mer olja. Risk för självantändning eftersom produkten . Tjäralin Terrasse är en oljelasyr med pigment som ger ett bättre skydd än vad träolja gör utomhus , dessutom finns den i olika kulörer. Har du väl börjat olja ditt altangolv så får du upprepa proceduren varje vår och höst. Vill man mörka ned ytan kan man blanda i pigment.


Marschaller är pålitliga ljusspridare utomhus som ofta tål både blåst och lite . Träolja Elit från Beckers på liter är en miljöanpassad träolja baserad på.

Osmo Pigmenterad Olja 54-serien är en högkvalitativ, lösningsmedels- och vattenfri produkt för professionella. Olja för trä- och sugande stenmaterial utomhus. Olja in utemöbler, trall, altangolv och andra utsatta träytor så står de emot väder och vind bättre.


Här hittar du träolja som passar de flesta olika träslag. Jag har blandat pigment i träolja och behandlat trädäcken utomhus. Det funkar bra men färgen slits bort så du måste upprepa behandlingen . Alltid bra pris: TRÄOLJA KLAR 3L. Den naturliga oljan används med fördel på köksbänkar och skärbrädor.


Utmärkt utomhus på teak och liknande ädelträ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg