torsdag 14 juli 2016

Bitumenová deska

Střešní krytiny druh bitumenová deska. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Gutta Vlnovka bitumen Guttanit terrakota 12m2. Navíc jsou pro svou nízkou . Guttanit je bitumenová deska , která vyniká unikátním poměrem mezi užitnou hodnotou a celkovou plochou. Tyto vlnité desky jsou vhodné pro zastřešení pergol, .

Velkoplošná lehká střešní deska vhodná pro zastřešení různých typů staveb. GUTTAPRAL je deska klasických rozměrů x m vhodná pro. Bitumenový vlnitá krytina Guttanit 11. Protihluková bitumenová deska , samolepící. POPIS: - lepící elastické pásy (desky), které se dobře přizpůsobují tvaru povrchu - používají se k. Tato speciální konstrukce deska má rovněž za následek vysokou pružnost.


Lehká asfaltová střešní krytina pro pergoly, hospodářská stavení a další stavby. Deska vlnitá bitumenová barevná pro pokrytí střech se sklonem min. Lehká střešní krytina vhodná zejména na pergoly a garáže.

Menší rozměr usnadňuje manipulaci a menší profil vlny . Další výhodou je jejich opravdu nízká hmotnost a tím i snadná . Spolehlivé a osvědčené řešení pro širokou škálu realizací. Deska nabízí kombinace velké plochy a menšího překrytí užší. Nákup bez rizika: dní na . GUTTANIT - je bitumenová deska , která vyniká unikátním poměrem mezi čistou plochou a plochou zakrytou přesahy, tento princip využívá kombinace velké . Vzhledem k nízké hmotnosti je bitumenová vlnitá krytina vhodná i na dřevostavby včetně starších chat. Je snadné ji pokládat a také se snadno . Desky jsou vyráběny patentovaným způsobem založeným na principu vrstevné laminace s vlákny orientovanými v podélném směru. Použitelné pro sklon, 5-10° plný . Krytina se vyrábí ve třech základních rozměrových variantách, které se liší vždy šířkou a tvarem vlny.


Speciální pochozí deska z mPVC se používá pro vytvoření protiskluzných chodníků pro opravy a údržbu zařízení na plochých střechách s hlavní hydroizolační . Distanční podložka k vymezení prostoru při upevňování vlnité prosvětlovací krytiny. Strecha z bitume- novych vlnitych. Extrudovaný polystyren mm Technonicol XPS kolmá hrana.


ONDULINE - BITUMENOVÁ LEPENKOVÁ KRYTINA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg