torsdag 21 juli 2016

Druhy střech podle sklonu

Informace o účelu a funkcích střech. Rozdělení střech podle sklonu střešních rovin. Jaké typy střech rozlišujeme?


Typy střechy se určují podle jejich tvaru, sklonu , počtu plášťů či funkce. Historicky nejběžnějším řešením v Česku je sedlová střecha.

Jedná se o klasickou střechu se dvěma střešními . Pokud je vyplněna celá výška trámů, přidáváme druhou , popřípadě i třetí. Střechy lze dělit podle jejich tvaru, sklonu , počtu plášťů či funkce typu střešní krytiny. Report another image Please report the offensive image.


Střecha se skládá z nosné konstrukce a střešní krytiny a má za úkol odvádět vodu z. Bezpečným sklonem krytiny se rozumí takový sklon střechy , při kterém je . Aug Zvolte krytinu podle sklonu střechy střešní, krytina, tašky, střechy , stavebniny,.

Za plochou se označuje ta se sklonem do stupňů, šikmá má sklon až stupňů,. Feb Nazývají se podle francouzského architekta Julese Mansarda. Mansardové střechy jsou vhodné pro budování podkrovních staveb.


Tvar a celkové provedení střechy velmi závisí na místních klimatických podmínkách. Podle sklonu dělíme střechy. ZÁKLADNÍ DRUHY ROVINNÝCH STŘECH a) pultová. Nov Doporučené rozteče se liší podle typů krytin i sklonů střechy. Osvědčené jmenovité průřezy střešních latí (dle ČSN) . Předmět, ročník: Technologická příprava 2. Isover - vegetační střechy s hydrofilní vatou HD kvalita.


PODLE SKLONU STŘEŠNÍHO PLÁŠTĚ ROZEZNÁVÁME STŘECHY. Jejich vzdálenost se velmi liší podle sklonu. Jul Materiály ve stavebnictví: Druhy střech.


Dělíme je podle sklonu , podle typu střešní krytiny, na zateplené a nezateplené apod. Sklon střechy je možné definovat některým z následujících postupů.

Bezpečný sklon střechy (BSS): je nejmenší sklon skládané krytiny, zajišťující její. Skladby šikmých střech s nosnou konstrukcí krovu. Jednoduchý výpočet sklonu střechy již postaveného domu.


Výpočet stropního nebo střešního elementu NOVATOP podle rozponu a stálého a užitného . Feb I silně izolované pultové střechy s lehkou krytinou a malým sklonem. Jun ) podat podnět k přezkumu územního plánu ke Krajskému úřadu. Sklon šikmých ploch střechy směrem ke středu domu je stupnů.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg