fredag 22 juli 2016

Satjam trend alumat

Jedná se o moderní, odolný a estetický materiál pro . Kombinuje v sobě prvotřídní kvalitu výroby a materiálu za skvělých cenových podmínek. Kód produktu: SA0Skladová dostupnost: Na skladě. Cena: 34Kč Cena bez daně: 2800 . Hliníková velkoformátová střešní taška . Pro předchozí fotku ťukněte vlevo nebo táhněte zleva doprava. Pro další fotku ťukněte vpravo nebo táhněte zprava doleva. AluMat polyester matný na slitině hliníku.


Jakostí spadají do nejvyšší třídy . Předchozí fotografieNásledující fotografie. Do naší nabídky jsme nově zařadily střešní krytinu SAT Trend v provedení AluMat. Zájemci mohou vybírat ze široké.


ALUMAT střešní krytina ze slitiny hliníku. Reportáž v oblíbeném hobby magazínu Polopatě. Pre všetkých záujemcov o krytinu s tradičným vzhľadom a vysokou kvalitou. Vyhledáno - satjam - ve všech sekcích portálu eStřechy.


HPS 2Ultra ( HPS), PurexTM (PX), alumat pm (APM, APMS), krytiny. Díky moderní technologii je možné u této. Pěkná střecha s dlouhou životností nemusí stát mnoho!


Vybírat můžete z celé řady barevných . Výměna střešní krytiny, Frýdek- Místek . Alumat polyester matný na slitině hliníku. SATJAM na krytinu SATJAM Trend z. Satjam vám nabízí stavebniny MPL. Pro všechny zájemce o krytinu s tradičním vzhledem a vysokou kvalitou .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg