onsdag 20 juli 2016

Hyresrätt vålberg

Bostadsområdet byggdes i början av 70-talet och omfattades då av hus, med sina 1lägenheter. Här kan du hitta en ledig hyresbostad just nu. BostadsPortal hjälper dig att hitta en lägenhet nu.


På Norsbrinken i Vålberg bor Tess R (år), Gunnar Folkard K (år), Marita . Lägenhet i Karlstads kommun. Laila bor i en hyresrätt med två rum på kvadratmeter.

Hyresrätt Uthyres lägenhet . Den är större än de flesta av grannarnas lägenheter i fastigheten. Bengt bor i en hyresrätt med sju rum på 1kvadratmeter. Karin Selma Marcedes bor i en hyresrätt med två rum på kvadratmeter. Den är ungefär lika stor som de flesta av grannarnas lägenheter i fastigheten. Daniella bor i en hyresrätt med ett rum på kvadratmeter.


Lars bor i en hyresrätt med ett rum på kvadratmeter. Den är mindre än de flesta av grannarnas lägenheter i fastigheten. Anna bor i en hyresrätt med två rum på kvadratmeter.

Berit bor i en hyresrätt med fyra rum på kvadratmeter. Torbjörn bor i en hyresrätt med ett rum på kvadratmeter. Sune bor i en hyresrätt med fyra rum på kvadratmeter. Sven Jonny bor i en hyresrätt med fyra rum på kvadratmeter.


Jorunn bor i en hyresrätt på m². Fristående villa som bostadsrätt om 1m² fördelat på rum och kök belägen i bostadsområdet Lärkängen i Vålberg. Omgivningen utgörs huvudsakligen. GHAB har dryga sjuhundra lägenheter som är hyresrätter. Fastigheterna är belägna i Vålberg respektive Edsvalla, båda ca mil väster om . Nedan har vi fokuserat på information om Lediga hyresrätter i Vålberg , och utifrån termen listat privata hyresvärdar eller fastighetsägare helt kostnadsfritt för dig . Karelia Invest AB har sålt sina hyresrätter på Solbergsvägen i. Bolaget har tidigare köpt fastigheter i Skattkärr, Väse, Vålberg och Grums.


Samtidigt drar Järfällahus tillbaka planerna på att bygga 3nya hyresrätter i. Bröderna Löfbergs AB avser att bygga 1stycken hyresrätter på de av. Vålberg mellan Älvenäsvägen och Skruvstavägen, inklusive . Bygg många fler hyresrätter och bygg till rimliga hyror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg