fredag 15 juli 2016

Hliníkový falcovaný plech

Přehledné informace o falcovaných plechových střešních krytinách od firmy Prefa. Cenové srovnání, záruka, životnost a jiné na jednom místě. Kompletní seznam falcovaných střešních krytin z nejrůznějšího druhu plechu. Hliníkový plech , měděný plech , nerezová ocel, pozinkovaný plech přírodní nebo.


Profal je pás ze slitiny hliníku v drážkovací kvalitě s povrchem lakovaným. Na falcování při šíři plechu 670m17-mplechu m2 . Střešní krytina z falcovaných plechů je bezpečnou a ověřenou technologií, která se. Hliníkové svitky určené k falcování drážkových střešních krytin COMAX FALC, lehká střešní krytina se zárukou funkčnosti až let, vhodná i do extrémních . Falcovaná krytina COMAX FALC, plechová střešní krytina ideálně těsná vodě i větru. Hliník jako velmi lehký kov je široce používaný převážně ve formě slitin ve . Provedení ALUMAT STUCCO má povrch plechu upraven do podoby reliéfu, což dodává.


SATJAM AluFalc je hliníkový plech speciálně určený pro falcování. Hladká falcovaná krytina so stojatou drážkou je veľmi flexibilná a je možné ju použiť na. Pri spracovaní platí zásada ohľadu na povrchovú vrstvu plechu.


Na vybraných skladech vedeme zásobu hliníkových klempířských plechů PREFA CLR. Tento hliníkový plech má tvrdší jádro než plechy pro falcování a je určen .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg