onsdag 27 juli 2016

Grindlås bygel

Kan låsas med hänglås med max mm bygel. Elförzin… FJÄDERSATS F GRINDLÅS SB BÅREBO. Fjädersats till grindlås Bårebo. Vi har ett stort sortiment av grindlås och tillbehör för grindar, Vi har grindlås från bl a Locinox, Accessa, Assa och Locksmart.


Ytbehandlingen Dacromet ger ökad livslängd. Klassisk modell som passar såväl trägrindar som järngrindar.

Grindlås av galvaniserat stål. Skjutregel Super för trägrindar. Låsbygeln som eliminerar pinnen i backen! Nu blir grinden säker året runt aldrig mer krångel med snö . Här hittar du billiga grindlås av bästa kvalitet.


Se vårt stora urval av olika lås till. Lås till grindar som garanterar barnsäkerhet! Observera att det måste vara minst mm mellan stolparna. Hänglås i svart smide med stor bygel.

Består av en vänster och en hög…. Ledhasp av stål med vertikal ögla. För hänglås med max mm bygel. Leverantör: Habo Gruppen AB.


Fjädrar (reservdel) till grindlås och 7. Krafft Lucerne Pure pellets, 25kg. Varmgalvaniserad grindklinka för dubbelsidig manövrering av stål. Massor av maskin- och verktygstillbehör hos. Bottenplåt x 1mm, slutbleck ( bygel ) x mm. Finns för vägg, u- bygel , enkelarm, dubbelarm, stolpfäste med enkel- eller dubbelarm, eller stolpklämma.


Justerbar bygel för bästa passform. Habo skjutregel för grindar som är Låsbar med hänglås med bygel max mm. Det ska ha sådan förregling ( grindlås ) att nivåstänget kan öppnas endast. Tunna som lossas över stjälpbrygga kan dock vara upphängd i bygel , dock. Med Accessa- Bygel stannar din dubbelgrind i stängt läge utan marksprint.


Vi har försökt att samla marknadens alla kvalitets grindlås och gångjärn på en plats. Galvad stolpe med grindlås och bottenplatta. Rostfritt hänglås av mässing med dubbelreglad bygel av rostfritt stål.

Dragögla för grindlås roll Carl-Oskar st. Bålstöd HD stort med rak bygel st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg