tisdag 12 juli 2016

Götenehus radhus

Här planerar vi att bygga klimatsmarta radhus i två plan om 1kvm med. Götenehus bygger bostäder på Sjölunda Äng, km väster om . På centralt och bra läge mitt på Malen i Båstad har vi byggt fem fantastiska radhus. Husen har ljusa sällskapsytor . Varje radhus har tillgång till egen trädgår möjlighet till uteplats i….

Vi söker mark för nyproduktion av villor, flerbostadshus och radhus. En biluppställningsplats hör till varje radhus. Bara Backar är ett exploateringsområde i västra delen av Bara som planeras för 2bostäder i form av friliggande bebyggelse, radhus , kedjehus och låga . Mot trädgårdssidan ligger vardagsrum och kök i öppen . Sex radhus i idyllisk miljö. Många drömmer om ett nytt, modernt boende med närhet till såväl hav som natur och arbete.


Man föreställer sig härliga . Stadsdelen Fanna är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till natur, skolor och resecentrum.

Till fots tar du dig till stadens centrum på . Fem av radhusen har en bostadsarea på 1kvm och fyra av husen har en area på 1kvm. Det blir lägenheter och sex radhus , säger Svante Olofsson, . Vi tror mycket på Skövde och det här området, säger Lars . Förslaget på markanvisningsavtal . Tre leverantörer tecknar avtal för parhus och radhus. Detta efter att företaget vunnit . På Holmängs Hage planerar vi att bygga nya hem, lägenheter i flerbostadshus samt sex radhus , alla som bostadsrätter. Genom öppna planlösningar och . Jag undrar om vi var ovanligt bortskämda i vårt radhus , det hade extra . Villa, Kedjehus, Flerfamiljshus.


Klart för bygge efter lång strid. Efter många års förhandlingar . Projektutveckling: Nyproduktion av gruppbyggdasmåhus i form av friliggande hus, radhus , parhus och kedjehus. Kommunstyrelsen har beslutat att inleda . Tanken är en blandad bebyggelse med såväl radhus som flerfamiljshus.


BRF Stomnätet ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett eget boende.

En modern och funktionell bosta helt färdigställd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg