måndag 25 juli 2016

Izolace střech

Izolace ploché a mírně šikmé střechy. Na všechny typy podkladů, pro novostavby i rekonstrukce. Minerální izolace je akusticky účinná díky své vláknité struktuře.


V prostoru šikmé střechy proto působí jako tlumič. Jako tlumicí výplň do mezery dvojité .

Provádíme izolace a zateplení plochých . Vhodný je pro všechna konstrukční řešení izolace střech , t. Specializalizujeme se na hydroizolační systemy plochých střech. Dále i spodních staveb, teras, bazénů, jezírek a zelených střech. Jednovrstvý fóliový systém FATRAFOL-S určený pro izolaci plochých střech ochrání dům před.


Rekonstrukce střešního pláště a světlíku. Dodávka a montáž ocelové konstrukce.

Zateplení střechy - informace o provádění zateplení střech. Firma zabývající se izolací a hydroizolací plochých střech. Jsme specializovanou firmou na realizaci střech a fasád.


Umíme perfektně zateplit jakoukoliv plochou střechu. Pro střešní krokve o velikosti 120×1mm a osové vzdálenosti á 9mm je min. Protopte méně pomocí kvalitní izolace střechy od zatepleni. Vladan Vojta - střešní izolace a údržba budov. Nabízíme hydroizolace střech (i ozeleněných), tepelná izolace plochých a sedlových střech , hydroizolace balkónů a teras, izolace základů.


Následuje tradiční postup, ve kterém je parozábrana umístěna pod sádrokartonovou deskou a prochází jí větší. Kvalitní stavební materiály pro střechy , fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Výpočet materiálu pro podkroví. Nabízíme všechny druhy izolací , od nabídky až po zhotovení a předání.


Izolujeme střechy , terasy, základy a jiné spodní stavby, bazény. Ploché střechy mají oproti sedlovým minimálně o jeden problém navíc. Musí se lépe zaizolovat proti vodě, a to mnohdy opakovaně kvůli klimatickým podmínkám.


Zabýváme se kompletními realizacemi plochých a šikmých střech a také hydroizolacemi jako celku.

Vnější izolace střech nebo stropů chráněná před povětrnostními vlivy, izolace pod zakrytím. Pro průmyslové i obytné stavby, ploché i sklonité střechy, zde všude . Specializujeme se na izolace plochých střech a máme pro Vás příznivé ceny. Jsme dodavatel střešních izolací na klíč, izolačních fólií, asfaltových pásů a hydroizolačních folií. Aktuální požadavky ekonomicky optimální tloušťky tepelné izolace ve střeše začínají na 2mm běžné izolace. Při menších tloušťkách sice . Výrobky pro stavby a jejich vybavení.


Střecha je pro každý dům velmi důležitá. Především je třeba klást důraz na izolace střech. Nesprávně navržená nebo nesprávně provedená izolace ploché . Potřebujete opravit střechu a hledáte spolehlivou, kvalitní a prověřenou stavební firmu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg