onsdag 7 september 2016

Högsbo återvinningscentral öppettider

Telefontider: mån-tis: tors-fre 7-16: ons 9-16. Postadress: A Odhners Gata 19. Här hittar du öppettider till Återvinningscentral och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var . Högsbo Återvinningscentral finns på adresser. Renova för återvinning av farligt avfall, grovavfall, el-avfall, skrot, kläder, textiler, vitvaror mm. Vi listar även annan bra information såsom adress, telefonnummer, . Företags-ÅVC:er finns på våra anläggningar i Skräppekärr och i Högsbo.


Hittar du på sidan avfall och återvinning på kommunens webbplats. Se samtliga avvikande öppettider. Den mobila återvinningen kommer till en plats nära dig. Göteborg är en av Renovas tio ägarkommuner. Ligger strax öster om Mölnlycke, utefter Boråsvägen.


Centralen sköts på entreprenad av Allfrakt. Karta till Bråta länk till annan . Givetvis följer du de särskilda öppettider och regler som gäller på den . BMW serviceanläggning i Högsbo. Fler kontaktuppgifter Fler öppettider.


Vid övriga evenemang säljs även biljetter direkt . Kraftiga skyfall sätter stopp för tågtrafiken på måndagskvällen. Prognosen är att tågen inte. Kontakta oss om du har frågor kring ditt medlemskap, jobbet och arbetslivet. Vi har öppet 8-alla vardagar.


Second hand-butikerna Tian och Miljöfyndet fokuserar loppis-shoppningen på återvinning och miljö. Xg2yFz6pA4lzTYYG-PO3DieGDTs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg