fredag 2 september 2016

Půdorys střechy

Ploché střechy , jednoplášťové, dvouplášťové střechy , krovy, tesařské spoje,. Nosná konstrukce ploché střechy ( půdorys i svislý řez) tvořená vazníky se kreslí . ODVĚTRÁNÍ KOUPELNY - ODVĚTRÁVACÍ. OP oplechování atiky, titanzinkový plech - tl. Klem prostupu a odvětrání .

ZAKRESLOVÁNÍ JEDNOPLÁŠŤOVÉ PLOCHÉ STŘECHY. Půdorys ploché střechy - Výkres V1. Příčný řez ploché střechy - Výkres V2. Zakreslit půdorys a svislý řez ploché střechy. Vysvětlit princip zakreslování krovu vaznicové . ARCHITEKTONICKÁ KANCELÁŘ Ing.


Stavebník Mesto Bystřice, Dr. VODIČEM FeZn mm, KTERÝ BUDE.

UCHYCEN NA PODPĚRÁCH, DOPLNĚNO. STŘEŠNÍ PÁSOVÝ SEDLOVÝ SVĚTLÍK SKYLINE 30°. KONSTRUKCE SVĚTLIKU HLINÍKOVÁ, ROZMĚRY X M. TEPELNÁ IZOLACE - STABILIZOVANÝ SPÁDOVÝ POLYSTYREN EPS 100S,. Dobrý den,chtěl bych načerpat inspiraci pro mou stavbu,potřeboval bych vyřešit zastřešení dílny o půdorysu 7xm bez podpěr uvnitř.


Feb Výhody podtlakového odvodnění střech jsou obecně známé. VYPRACOVAL: ODPOVĚDNÝ PROJEKTANT: HLAVNÍ . Pražský obchodní dům Kotva na náměstí Republiky slouží zákazníkům už let, v průběhu nichž se výrazně změnil jeho interiér. Proměnila se i střecha stavby, . Teoretické řešení střech Valbová střecha půdorysu „EL“, VY_32_INOVACE_Hn1_ žáci 2. DUM se týká odvodnění valbové střechy , názorně . STÁVAJÍCÍ SVOD BUDE DEMONTOVÁN A ZPĚTNĚ NAINSTALOVÁN.


Pro cenovou nabídku na střechu na novostavbě stačí zaslat projektovou dokumentaci (půdorys krovu, řez střechou, popř. půdorys střechy či pohledy). Prezentace obsahuje kreslení jak se kreslí jednoplášťová střecha , jak se zobrazují. OPRAVA STŘECHY STANICE HZS ŘÍČANY.


SKLADBA STŘECHY: LEGENDA SVISLÝCH KCÍ: POZNÁMKA: B-roof t3. Udržovací práce - oprava střechy.

PŮDORYS KROVU V půdorysu krovu se zobrazuje konstrukce střechy v pohledu shora, bez střešního pláště (latě, kontralatě, bednění, atp.) V půdorysu i řezu .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg