torsdag 8 september 2016

Střešní tašky jirčany

Koupím střešní tašky Hollandky výr. Prodám pálené tašky PC Jirčany 9d42xš26xvzbyly nám po opravě . Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů střešní tašky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ražená drážková taška se spojitým systémem drážek v hlavové i boční části, který poskytuje krytině vynikající.

Keramické pálené střešní krytiny. TONDACH - Jirčanka JIRČANY stará Okrajová taška pravá - CiČrv. Prodám keramické pálené střešní tašky Jirčany cca 6m2.


Stáří tašek let ( tašky esovky, hřebenáče, boční zakončení ). Poptavam stresni tasky PC Jirčany 7 minimalne 30ks, nebo na celou. Poptávám střešní tašky PC Jirčany - použité - již se nevyrábějí - 1. Pálené střešní tašky Jirčany - Středočeský kraj, inzerce, prodám Prodám cca 8ks pálené střešní tašky Jirčany 81.

Naše přírodní stavební materiály, cihly a pálená střešní krytina, vytvářejí příjemnou atmosféru bydlení a poskytují zdravý a bezpečný domov. Poptávka: stavební materiál, střešní tašky , Jirčany 7 3ks - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail TONDACH, Psáry, Dolní Jirčany. Zabýváme se výrobou a prodejem pálených střešních tašek a zdicích . Tato nabídka od prodejce Darjoh byla archivována dne 21. Jedná se o střešní tašky ( Jirčany ) cca 500KS.


Střešní tašky ( Jirčany ) cca 500KS. Vyřazeny z důvodu rekonstrukce půdní nástavby. Výrobce a dodavatel pálené střešní krytiny, pálených zdících materiálů Distributor příslušenství pro střechy Výrobní závod Jirčany funguje jak.


Kč, , Bobrovka krajní pravá – závod Jirčany. Vyrábějí se zde ražené tašky a cihly. Nabízíme doprodej skladových zásob základní střešní tašky HOLAND režná. Výroba pálené střešní krytiny a zdicích materiálů má. Díky své všestrannosti je střešní taška TONDACH vhodná na stavby všeho.


Tondach Jirčany - Holland - Jirčanka prům.

Kominický výlez a střešní vikýře . Konstrukce posuvné pálené střešní tašky Polka umožňuje kladení na střešní latě o roztečích 3- 3mm. Svým dvojitým drážkováním v boku a vodní . Poptávástaré střešní tašky Popis: - koupím staré střešní tašky , dle obrázku v příloze Značka: - Portugal, Jirčany Množství: - cca 5ks Termín: - dohodou. Hranice, Šlapanice, Jirčany , Stod .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg