onsdag 28 december 2016

Antik och kuriosa borås

Sätt personlig prägel på ditt hem med vackra antikviteter och second hand-prylar. Eftersom hållbarhet ligger i tiden har vintageinredning med fokus på tidlös . Vi har vår affär i en kontorslokal, där vi har möblerat rum. Antik Och Kuriosa - företag, adresser, telefonnummer.


Antikt Kuriosa - företag, adresser, telefonnummer. I den gamla “teaterladan” kan du hitta antikviteter.

En blandning utav antikviteter , kuriosa ,retro och hus inredning. Finaste montern hittade vi hos Mikael Anjemark. Här kan man köpa antikt och kuriosa. Butiken ligger på Svängrumsgatan, i Borås. Att bedriva handel med antikviteter o kuriosa , i butik och handel på internet.


Med omdömen på säljare och köpare för din trygghet. Bondromantik och kuriosa är den egna benämningen på innehållet och i två. En fantastisk antikaffär ett måste för oss när vi är på besök i Borås. Bolaget skall bedriva handel med antikviteter och kuriosa , konst, inredning, skylt- och textproduktion samt .

I helgen fylls Åhagas fantastiska lokstallar med allt ifrån högklassiga antikviteter till roliga retroprylar. Plats: Parkhallen - Visa var. Handel med och renovering av antikviteter och kuriosa samt därmed förenlig verksamhet.


Mälardalens Auktioner även antikt , kuriosa , loppis konkursauktioner Solna. Du finner adresser samt verksamhetsbeskrivning. På Gärdhem finns fina möjligheter att fynda antikt och kuriosa. Närheten till skog, natur, vandringsleder, fiskevatten och motionsspår gör samhället lockande om . Borås Antikmässa lockar fantaster och . Loppis, antikviteter , shabby chic, vintage och kuriosa hittar du här.


Huvudinriktningen är antikt och kuriosa men det finns även en loppisdel i butiken. Information om Ulricehamnsvägen som ligger i Borås. Vi önskar alla välkomna till en trevlig dag med många trevliga fynd :) Antikmässa. Udda och kitchiga saker från kläder till serviser.


Hit går du för att hitta något unikt snarare än att fylla dina husbehov. Men det finns många roliga . Kungsholmens antik och kuriosa. Antikviteter , Konstföremål. Jonsson Antik Claes jonsson, Dalsjöfors Johanssons .

Vilken tid kommer antik rundan till borås ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg