onsdag 14 december 2016

Tvarované střešní plechy

Satjam Rombo - seriál střešní šablony. Výhodou hliníkových tvarovaných plechů je jejich nízká hmotnost, která má vliv na odlehčení střešních konstrukcí a tím příznivě ovlivňuje hospodárnost budovy. Tradiční střešní materiál vyznačující se dlouhou životností a extrémně nízkou. KPTR, hliníkové tvarované krytiny KOB, střešní krytiny.


Specializujeme se na lehké střešní krytiny.

Zabýváme se prodejem lakovaných Al pásů pro falcování, hliníkových . Prodej střešních krytin v Náchodě a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Miroslav Glacner- tvarované plechy , . Nabízíme plechové střešní krytiny v různých provedeních - s povrchovou úpravou. T1 T1 T35) a tvarované plechové šablony (SCANDINAVIA, SAVANNA). Střešní hliníková krytina od KovoKrab. Do investic pro nákup střešní krytiny je nutno připočítat i náklady na dopravu.


Obyčejné tašky pálené, tašky betonové, tvarované střešní plechy bez posypu vč.

Jde o tabule z rovného plechu tvarované na způsob taškové krytiny s . Kominické výlezy, střešní vikýře, světlíky či prosvětlovací tašky jsou určené do studené části střechy, kde zajišťují přívod světla, větrání, případně výstup pro . Oproti taškám páleným je betonová střešní krytina tvarována do jednoduché formy. Dodavatelé: Lindab, Ruukki, Blach Stal. Na rozdíl od pálené tašky není betonová taška v sobě zaklesnuta na všech. Hliníkové plechy přírodní : hladké, embosované, slzičkové – protiskluzové. Rozlišujeme nekolik druhu pelchových krytin.


Vikýř je speciálně tvarovaný pro konkrétní typ skládané krytiny což umožňuje přesné usazení do vlny, snadnou a rychlou montáž. Tvarované profily z hliníkového plechu. Klempířské střešní plechy pozinkované, měděné, titanzinkové, barvené.


Dodáváme i tvarované (trapézové) pozinkované střešní plechy a plechové taškové . Střecha na celý život není pouze o správném výběru střešní krytiny, záleží na. Sídlíme v Líbeznicích u Prahy. Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a další materiály. Můžeme tedy tvrdit, že se jedná o poměrně mladou střešní krytinu, . KERAMET už není POUZE dodavatelem hliníku!


Nízká hmotnost, snadná pokládka, tvarová a barevná rozmanitost, ideální pro krovy se sníženou nosností a pro atypicky tvarované střešní.

Tato vlákna jsou sycena bitumenem a tvarovaná tlakem při vysoké teplotě. Alumex vyrábí na míru tvarované střešní krytiny z přírodního hliníku, z lakovaného - barevného hliníku,. Plechy - tabule a svitky k falcování stříháme na míru. Dobře tvarovaný povrch krytiny zajišťuje bezproblémový odvod vody a . Je tvarována do profilu vln, které připomínají svým tvarem tradiční skládané tašky.


Vaši střechu netvoří jen střešní plechy. Bitumenové vlnité střešní desky Gutta jsou jedním z nejekonomičtějších a.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg