måndag 12 december 2016

Minerit brandskydd

Brandskydd väggar, tak, kanaler och undertak ute. Det är en byggskiva för lätta konstruktioner i krävande miljö. Den ingår i vårt MINERIT Concept. Rekommendationer för skyddande.


Ingår i produktserien Minerit Concept.

Byggskiva för lättväggar i krävande miljö. Skivan, som tidigare hette Minerit Normal, ingår i produktkonceptet MINERIT. Skivan har slät, cementgrå yta och fasade långkanter.


Cembrit Multi Force är det. Byggsortiment för dig som jobbar med entreprena byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, byggmaterial, . BRANDSKYDDSSKIVA PROMATECT L.

Skiva för brandskydd av bärande stålkonstruktioner. Jag tänkt sätta upp en mineritskiva som brandskydd bakom min. Kollade på Beijers sida, där står att man inte kan kakla på normal minerit ,. Hur mkt brandskydd behöver jag bakom spisen?


Tidigare hette skivan MINERIT Normal. Men lugn, det är bara namnet som är nytt. Vedeldade bastuaggregat behöver brandskydd i någon form, kan vara en obrännbar vägg, brandskyddsplåt eller en mineralbaserad skiva, vi tillhandahåller de . Sveriges vanligaste fasadskiva!


Levereras neutralt cementgrå men kan enkelt målas i valfri kulör efter montage. Tål minerit stötar och slag utan att få märken? Kan man måla mineriten och i. Men räcker mm som brandskydd ? Och jag har för mig att jag . Motsvarande ytskiktskrav som gäller för anslutande vägg- eller takyta.


Undantaget gäller både in- och utsida av kanalen. Kanaler i schakt och aggregat- rum, om .

En fibercementskiva är en byggskiva av cement, cellulosafiber och en del andra material. Den används främst som in- och utvändig väggbeklädnad eller som . Taket byggdes med klassiska takstolar, råspont, papp och till slut minerit som brandskydd för att sedan täckas med stråtak, vackert så det förslår . Ska prima och måla en jötulsskiva ( minerit ) bakom kamin. För att få högsta brandskydd rekommenderas KRISTALLAT som är helt mineralisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg