torsdag 29 december 2016

Hårdvaxolja betong

Osmo hårdvaxolja ska funka till betongbänkar enl vad som står på. Ser på osmos sida att betongen måste vara sugande och inte för slipad. Behandling av rått betonggolv?


Vi undrar om det går att använda ”OSMO Top Oil – Hårdvaxolja för bänkskivor” på en köksbänkskiva av betong som redan är ytbehandlad med . Herdins Hårdvaxolja natur är ofärgad och baserad på naturliga vegetabiliska oljor och vaxer, som ger både näring och naturlig finish åt trä. Detta gjorde att betongen nu ser mycket mer levande ut.

När jag sedan ytbehandlade den med hårdvaxolja från Osmo fick den en mjuk känsla . Osmo Hårdvaxolja ger ett matt och naturligt intryck och är mycket slitstarkt. Används antingen som både grundbehandling och slutbehandling eller som . Hårdvaxolja för köksbänkskivor, bordskivor, möbler och andra ytor inomhus av trä, betong , sten (oglaserad) och andra sugande naturmaterial. Produkten passar också för betong , oglaserad sten och andra sugande naturmaterial. Passar för obehandlade och oljade ytor av trä, betong , oglaserad sten och andra.


Hårdvaxolja för behandling av golv av massivt trä, lamellparkett, OSB eller kork, paneler och möbler, för användning inomhus. Hårdvaxolja är en unik kombination av oljebaserade hartser och naturliga vaxer som tränger djupt in i träet och tar fram träets naturliga skönhet.

Sedan skulle jag lagt på en hårdvaxolja för att skydda ytan. Ska du ha att göra med bänkskivor så var noga med härdningen av betongen. Vaxa gärna bordets metallytor med hårdvaxolja ytterligare en eller två.


Applicera strykningar TreStjerner Hårdvaxolja på nya och nedslipade ytor. Om ytan ska färgas in behandlas golvet först med TreStjerner Golvolja i vald kulör och sedan strykning klar TreStjerner Hårdvaxolja. Linnéa i butiken stötte på en kund som kunde gjuta bänkskivor i betong.


Nu finns fyra varianter i serien Osmo Top-Oil Hårdvaxolja för bänkskivor. Vattenavvisande och mycket slitstark. Här finns kvalitetsprodukter som hårdvaxolja , olja, lut och såpa för trä och andra . Högkvalitativa produkter för ytbehandling av trä, sten, betong både inomhus och.


Osmo är kanske mest känd för sin mycket omtyckta hårdvaxolja , men har . Hårdvaxolja med halkskydd är en ofärgad ytbehandling som kombinerar oljans och vaxets fördelar med ett halkskydd som gör trä, sten och betong säkrare att . Betongen är fortfarande diffusionsöppen ( kan andas). Furu golv behandlad med grå hårdvaxolja , före resp. This Pin was discovered by Jessica Wallar.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Golvet är snyggt till betong , gråputs och vitmålade ytor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg