fredag 23 december 2016

Hus flat tomt

Under finner du våre modeller merket med For flat tomt. Klikk på bildene for å se mer. Et klassisk og innholdsrikt hus fra Blå Bolig. Et smart og rimelig hus , for flat tomt.


Et moderne og stilig hus med utleie leilighet.

Et stilfullt moderne hus med dobbelgarasje og enorm balkong med delvis pergola. Fra garasjen er det direkte tilgang til sportsbod og huset via en praktisk . Vinkelhuset Vegaardsheim er en BoligPartner-favoritt som er bygget i utallige tilpassede varianter. Klassiske hus , funkishus eller moderne hus.


Våre arkitekttegnede ferdighus. Vi fant hus som passer ditt søk! Her kan man også velge å utsette innredningen av andre etasje til et senere tidspunkt.


Avsatt disponibel plass til fremtidig trapp.

Når du skal velge hus , starter du med en vurdering av tomta. Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som et. Vi tegner eller tilpasser hus til å bli som dere ønsker.


Vi er eksperter på å bygge hus , men det er ditt privilegium å gjøre det til et hjem. Ta en titt og la deg gjerne inspirere av våre moderne ferdighus. HUSK - VI TILPASSER ALLE VÅRE HUS OG BYGGER PÅ DIN ID!


Arkitektens dom over hus. Viser vilje til å tenke nytt, men stilen er litt gammel og minner . Det finnes mange løsninger for å få til utleieleilighet på flat tomt , uten å. Vil man bygge hus med to ulike leiligheter i bare en etasje på flat tomt , . Dette er et spennende og populært hus godt tilpasset alle livets faser, hvor du kan få alt du trenger på ett plan i et lengre tidsperspektiv. Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes. Et vinkelhus beregnet for flat tomt. Hus har lange tradisjoner innen bygging av eneboliger på kundenes egne tomter.


Bygge Øster Hus andre steder i landet?

Et tradisjonelt hus med muligheter for store og små. Det er hus det er godt å bo i. Valg av hus dreier seg om smak, men også praktiske behov og ønsker. Mesterhus Sissel er tilpasset en flat tomt. Er du på jakt etter et hus med moderne design til en flat tomt ? TOTALKOST FOR NYTT HUS – KLART TIL INNFLYTNING.


Tomtekostnader – kjøp av tomt summert. Flott tomt på Elvegård i Skjomen. Tomta er flat og det er kort vei til havet og flotte turområder i Skjomen.


Gesimshøyde for en-etasjes hus skal ikke overstige meter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg