onsdag 21 december 2016

Predaj reziva košice

Zaoberáme sa predajom stavebného reziva , predajom vykurovacieho dreva, rezaním dreva na strechy podľa projektu, výrobou záhradných domčekov a . Hľadáte hranoly, dosky, fošne, palivové drevo alebo zatepľujete? DREVO, domy, rezivo ,strechy,krovy,hranoly,dosky,late,krovy, OSB dosky, stavebného reziva , klince. Výroba a predaj paliet, europaliet, podlahovej dlážky, tatranských obkladov, paluboviek i drevených rohoží.


Ponuka stolárskeho a stavebného reziva. Uvedené ceny pre stavebné rezivo v m³ sú bez DPH.

DavDrev-Ing-David-Babnic- Kosice. Ak hľadáte drevo a rezivo na krov, prístrešky, záhradné altánky, alebo potrebujete. Vďaka tejto akcii budú odteraz tieto RUF brikety . Dôležitou súčasťou každej stavby je pevné a kvalitné stavebné rezivo.


Naša firma vám vie sprostredkovať nielen predaj reziva , ale aj jeho výrobu. Kvalitný materiál za najlepšie ceny. DE LUMAX - Výroba a predaj stolárskeho reziva zo smrekového, borovicového, dubového a bukového a javorového dreva.


Hranoly na rôzne využitie za najlepšie ceny na predaj a kúpu online. Kraviltné drevené hranoly, rezivo aj hranoly na krov nájdete v online bazári.

Naša firma sa popri predaji stolárskeho reziva zaoberá aj stolárskou výrobou. Realizujeme a pripravujeme zákazky podľa želania zákazníka. Dobry deň, naša spoločnosť OKO s. Predaj reziva a iných výrobkov. Služby: veľkoplošné materiály na predaj , kuchynské dosky na predaj , rezanie materiálu, rezivo na predaj , drevené brikety na predaj , parapety na predaj. OSB dosky,-lepené hranoly,dlážkovica, sušenie reziva - suché drevo,drevo domy,.


SUŠENIE A PREDAJ ,drevené podlahy,drevený obkla lišty, sušené drevo, . Mesačná kapacita porezu je cca 900m3. Maloobchodný predaj reziva - Kostoľany nad Hornádom, 4km SZ od Košíc. Stavebné rezivo pre projekty z dreva. Veľký výber na sklade hneď k odberu.


Košice , ŠebastovceOtvárame . Drevona - predaj reziva ,drevené obklady a dlážky, altánky, strechy a guľatiny - Nitra, Zlaté Moravce. Drevovýroba Topholz ponúka širokú paletu produktov z dreva pre firmy aj domácnosti. Profesionálna píla a predaj reziva.


Požičovňa stavebného náradia. Výroba a predaj stavebné rezivo , krovy, krov na mieru, hranoly, dosky, fošne, strešné laty, sušené rezivo , piliny, odrezky, stolárske rezivo , palety, drevené obaly, . Píla spracúva ihličnatú guľatinu a špecializuje sa na výrobu ihličnatého reziva. Našou hlavnou činnosťou je spracovanie dreva, píliarska výroba a veľkoobchodný-maloobchodný predaj reziva.

Moderné vysokovýkonné gátre zn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg