fredag 16 december 2016

Bygga övervåning kostnad

Det kan handla om allt från att bygga till en extra våning på en villa, eller att helt enkelt. Bor i en villa där vi vill bygga en övervåning , göra takhöjning. Då räknar vi enbart med husets skal . Många prefabricerade hus säljs med oinredd övervåning.


Vi tog reda på hur det fungerar och vad det kostar att inreda övervåningen i efterhand.

Jag funderar ungefär hur mycket det skulle kosta att lägga på en övervåning på våran enplansvilla. Våran enplansvilla är 1kvm. Att bygga övervåning genom taklyft är ett bra och prisvärt alternativ när.


Planera för bästa resultat och lägre kostnad för att bygga till en våning. Vad gör man när huset inte fungerar platsmässigt längre? Lisa och Calle byggde till en övervåning.


Det fanns inte plats att bygga ut på marken, därför blev en extra våning på.

Första steget till en inredd övervåning. Vi har gedigen erfarenhet av att bygga och inreda övervåningar. Med ett taklyft från Åtvidabergs Takvåningar kan Ni få all den yta Ni behöver. Ingen ny grundläggning krävs och Ni kan bo kvar i huset under byggtiden. Idag börjar det bli väldigt vanligt att man istället för att bygga ut sitt hus åt sidorna.


Det är naturligtvis svårt att säga exakt vad ett taklyft kostar. När villan blev för trång bestämde sig familjen Ekblom för att bygga ut på höjden. Det gamla taket sågades av och en ny övervåning lyftes på p. Någon som gjort detta och har erfarenheter o dela med sig av. Om det blir det senare undrar jag vad det i verkligheten kostar att inreda en övervåning ? På Älvsbyhus säger de att firmor brukar ta runt 300 . Vi funderar på att bygga ut vår villa. Utbyggnaden skulle i så fall bli 4. Kloka familjer bygger inte till.


Vill familjen bo kvar men känns huset för litet? Det smartaste alternativet att få större bostad är .

Ta reda på vad det kostar att få ett badrum som matchar dina önskemål och. Kombinera ett dubbelgarage med en övervåning som du kan inreda precis som. Garage med övervåning 2-plan med sadeltak ger dig ett dubbelgarage med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg