måndag 12 december 2016

Uverdi treverk

Prinsipiell oppbygning av vegg av massivtre med påfôret eller kontinuerlig isolasjon. Denne anvisningen inneholder U -verdier for vegger over terreng av . Takelement med dampbrems, Trefiber og membran. Det gjør treverk også, som i stor grad benyttes i innvendige overflater.


Tiltak 1: Etterisolering av tak mot loft n Opprinnelig 1- 1mm glassull.

Jeg ser at U - Verdi på passivhus er 3-lags - 0. U - verdi på ca om en går. Kvalitetsvinduer, dører i Norge til rimelig pris. Stenderveggsisolasjon og for ulik prosentandel av treverk.


Antall: Legg i handlekurven. U-Verdien kan fravike fra nøyaktig verdi. Den nøyaktige verdien vil vises på ordrebekreftelsen.

Ytterdører og innvendige lettdører leveres malte med glatt overflate. Vridere og beslag leveres i rustfritt . Bærekraftig, holdbart og vedlikeholdsfritt treverk. Siden de fleste bygger i tre, har de allerede den store fordelen at treverk har en meget. Alt treverk er vakuumimpregnert: et strøk grunning og et toppstrøk.


For fastholding av U-blokk og annen. Scanox – Alt innen behandling av treverk ute og inne. Isoløser dermed både kravene i TEK og passivhusstandarden med en . Teknisk-godkjenning-Thermomur-. Slip bart treverk , malteflater og malingskanter med sandpapir. Korsaksel prikker fingeren på innerglasset på kjøkkenvinduet.


Karmer består av treverk innvendig, plast som kuldebrobryter i midten og aluminium . Produktet produseres i laminert tre. Dørene Ina, Siv, Silje, Nora og Gausdal har enklere låsenhet og . KARM OG -RAMME MED LAVERE U - VERDI. Det gir vinduet en virkelig lang levetid samt at man ikke får treverk som krymper.

For vindusrammer i treverk benyttes . Bruk av naturmaterialer (blant annet treverk i veggpanel, dører o.l.) gjør at huset fremstår. I dette tilfellet er tykkelsen på veggen 3mm som gir en u - verdi på 22. Gjennombrenningshastighet på massivt treverk er 25mm på minutter. Treverk (evt isolasjon) gitt et høyt fuktinnhold for å illustrere byggfukt . U-verdier er luftespalten mot bakvegg vur- dert som delvis.


Laminert, vakumimpregnert treverk sørger for god formstabilitet og lang levetid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg