torsdag 2 mars 2017

Parhus modeller

Villa Djupedal är ett kompakt parhus. Perfekt för större sluttande tomt som avstyckas till två tomter. Priser på en rimlig nivå kombinerad med hög kvalitet.


Genom att värna om hantverket och samtidigt använda de senaste och smartaste tekniska lösningarna kan . Våra Teri-Hus modeller erbjuder allt detta, eftersom det är möjligt att helt.

Förutom att en husmodell är skräddarsydd så är även alla modeller i . Se våra modeller och pris här. Sedan anpassar vi huset tillsammans så det passar just dig och dina behov. Parhus med många möjligheter. Husmodell som kan tänkas med flera alternativa lösningar. Nytt och fräscht parhus helt i stil med det populära enfamiljshuset . Dela på kostnaderna och öka trivseln med ett parhus.


Det fanns inga andra modeller.

Alla modeller kan levereras med timmer- eller lösvirke. Vi planerar alltid leveransen utifrån önskemål. I Älvsjö i södra Stockholm byggs just fyra tomter med två parhus på varje. Motsvarande modeller Ladataan.


De stora fönstren som sträcker sig från golvet ända upp till . Falken är ett parhus byggt i modern stil som passar perfekt för två familjer som vill dela på tomt och tomtkostnad. En ekonomiskt fördelaktig variant av fjällhus. I den sista etappen på Dragörkajen bygger vi exklusiva parhus i två. VästkustStugan är en hustillverkare och husleverantör som inte bara bygger fritidshus utan levererar även andra typer av bostäder. Till exempel radhus, parhus , . Denna nya utveckling erbjuder lyxiga parhus villor med eller sovrum på tomter mellan 1kvm och 2kvm.


Ann Sköld hittade harmonin i sitt i parhus i Täby. Inte enligt Ann, som njuter till fullo av somrarna i sitt nybyggda parhus norr om Stockholm. Välkomna till dessa två parhus där ni erbjuds ett energisnålt och lättskött boende som.


Välj mellan flera modeller. Nedan följer ett axblock av modeller som inspirationskälla. Samtliga modeller går att få som en-.

Vi gör allt från grund till nyckelfärdigt! Som med allt så finns det även för parhus olika modeller. Det gör att man inte bara kan säga att man vill köpa ett parhus utan det kräver faktiskt lite efterforskning . Båda modeller har öppen planlösning och en modern inredning med klassiska snitt, men planrlösningarna skiljer sig lite åt. Väljer du den större modellen får du.


Generös entré med torkmöjligheter. Funktionella planlösningar med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg